Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utóbbi időben nagyon megnőtt a nemi vágyam, ez normális?
Régen is elég intenzív volt a szexuális vágyam (sokszor gondoltam a szexre, minden nap fantáziáltam és maszturbáltam is), de az utóbbi időben sokkal érzékenyebb lettem... ha meglátok egy csinos lányt, akkor is feláll, ha abszolút nem gondolok a szexre, vagy a testére, hanem csak ilyesmiken gondolkodok hogy de jó lenne járni vele, stb.
ráadásul a napi (néha napi 2) maszti ellenére így is szokott lenni naponta 1-2 alkalommal merevedésem lenni (a fent említett esetekben például)
ebben az a furcsa, hogy semmi jelentőset nem csináltam az elmúlt időkben, ami miatt növekedhetne
ez normális? mi lehet az oka?
egyébként ez azért kellemetlen, mert szexelnem sajnos nincs kivel :/ pedig eddig is nagyon vágytam rá, de most már még jobban
16f
azért mert arra vágyik a tested amit megadsz neki!
ha nem hokizol annyit akkor csökken
tudod ám, ki a kisgyerek...
feltettem egy értelmes kérdést, miért kell parasztnak lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!