Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az jó vagy rossz, hogy majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jó vagy rossz, hogy majdnem minden pasi megbámul? Vagy mindent csajt megbámultok srácok? :D

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 20:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A csinos lányokat akik nekünk tetszenek azokat azért bámuljuk meg mert tetszenek nekünk mert csinosak, a nekünk nem tetsző lányokat akiket úgymond rondának tartunk azokat is megbámúljuk de azokat meg azért mert olyan furán néznek ki :)
2010. júl. 9. 20:21
 2/16 A kérdező kommentje:
És,a ronda csajoknál is még fordítjátok a nyakatokat?:D
2010. júl. 9. 20:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
minden valamire való nőt megbámulunk sőt még meg is dugnánk őket...
2010. júl. 9. 20:23
 4/16 x Susy Omega x ***** válasza:
minden pasi megbámul? szegééény! biztos rondaság vagy. -.-' én nem értem az ilyen idióta kérdéseket, komolyan mondom...
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Állatkertben is bámulunk...
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

kérdezhetek én?ez kapcsolódik a témához:vhogy meg lehet különböztetni h épp ronda vagy szép csajt bámultok?

amúgy ha már itt vok akk válaszolok is:)sztem pozitív, egonövelésnek biztos jó;)

2010. júl. 9. 20:25
 7/16 A kérdező kommentje:
20:25 köszi a kérdést :D erre én is kíváncsi vagyok :)
2010. júl. 9. 20:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

1.vok

Látom nem érthető teljesen...

sok embert megbámulunk úgymond másképp megnézünk végignézünk rajta, legyen az szép, csinos, rondácska, vagy érdekes kinézetű, vagy egy vámpír vagy egy nyáladzós sp féleség, vagy legyen az egy nagyképű faszi akár, az ember nem becsukott szemmel járja a mindennapjait mindenki néz és lát és nézelődik, nyílván ami érdekes vagy fura vagy felkelti az érdeklődését az embernek azt jobban megbámulja.

2010. júl. 9. 20:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
utánad fordulnak a pasik, mégis mit gondolsz? valószínű jól nézel ki, kirívóan öltözködsz, az utcán lévők 2/3-a gondolkodás nélkül megdugna. de nyugodj meg azok akik utánad fordunak, azok utána fordulnak a következőnek is meg az azt követőnek is... véglények vagyunk az az igazság. ülj ki az utcára ha ráérsz és figyeld az emberek viselkedését...
2010. júl. 9. 20:34
 10/16 anonim ***** válasza:
ez bocsi, de tényleg hülye kérdés. Ez olyan mintha, "szerintetek az gáz, ha sok pénzem van, és mindent meg bírok venni??!!" De különben jó. Engem is megnéznek. ÉS odahívnak magukhoz. Vagy csak mosolyognak. De nem veszem magamra.
2010. júl. 9. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!