Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy ilyen -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen - finoman szólva - unattraktív nő, mint amilyen Novák Katalin államtitkár, hogyan, mivel tudott férjet fogni magának?

Figyelt kérdés
2019. jún. 29. 19:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
64%
Ez a nő egyáltalán nem ronda!!!
2019. jún. 29. 19:35
 12/24 anonim ***** válasza:
27%

Iii. Edri akarmi:D most nem nezem visszaszorri

Oke. De komolyan ezt igy irta ki a kerdezo mintha nem lehetne tomegevel olyan kaliberu hazas 40esnoket latni mint ez a novak. A ferjuk sem egy david beckham valszeg. Azert nem vilagi rusnya ez a no, -20 eve es vekonyan sztem tipikus aranyos szomszedlany tipus lehetett.

2019. jún. 29. 19:40
 13/24 A kérdező kommentje:

Aki kíváncsi rá, itt megszemlélheti a férjét:

[link]

„Novák Katalin férje történetesen a Magyar Nemzeti Bank pénz- és devizapiaci igazgatója, Veres István Attila.” ( [link] )

Olyan cuki párocska, ugye, a férj kitünteti (vagy legalábbis hathatós befolyásával eléri, hogy kitüntessék) a nejét. :)

2019. jún. 29. 19:44
 14/24 anonim ***** válasza:
70%

Ez a Novák Katalin? Ez a nő nem ronda, valamiért ilyen Szili Katalin szerű bányarémre számítottam.

De ez a Novák még inkább a Dúró Dóra - Szél Bernadett féle "szebb" politikusnő, szóval nem a Dobrev -Kálmán Olga - Kunhalmi féle múmia.

2019. jún. 29. 19:47
 15/24 A kérdező kommentje:
Kálmán Olga jóval szebb Novák Katalinnál, és szerintem még Dobrev Klára is.
2019. jún. 29. 19:51
 16/24 anonim ***** válasza:
58%
A férje is ugyanaz a kategória, mint ő. Sőt , szerintem még csinosabb is, mint a férje.
2019. jún. 29. 19:56
 17/24 anonim ***** válasza:
71%
Hát a Kálmán Olga ennèl a nőnèl biztosan nem szebb!!! A Dobrev meg mindnél sokkal rondább...
2019. jún. 29. 20:27
 18/24 anonim ***** válasza:
60%
Mitõl olyan unattraktív? Az arcán semmi kirívó nincs, szimmetrikus. El van hízva, az igaz, de a világ 4. legkövérebb országában miért pont õt pécézted ki?
2019. jún. 29. 20:32
 19/24 A kérdező kommentje:
Már miért lenne csúnya Dobrev Klára - [link] - és Kálmán Olga? Főleg annak ismeretében, hogy mindketten évekkel idősebbek Novák Katalinnál.
2019. jún. 29. 20:54
 20/24 anonim ***** válasza:
47%

[link]

Mert konkrétan férfinak néz ki! Ez a Katalin egy bájos nő.

2019. jún. 29. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!