Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha nagyon kell egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha nagyon kell egy csaj, de tabu, és ő keres meg (sms), mit csináltok?

Figyelt kérdés
A csaj köti az ebet a karóhoz, hogy ne merd azt hinni hogy érdekled, de azért küld jeleket...
2010. júl. 9. 16:27
1 2
 11/14 Rainmaker ***** válasza:
Az a szomorú, hogy téged érdekel, h érdekled-e a pasit...
2010. júl. 9. 18:04
 12/14 anonim ***** válasza:
te egy ribanc vagy. jó oks, nem egyszerűen csak hűtlen, és naiv, hogy a pasid háta mögött csinálsz ilyeneket....szerintem te a velődig romlott vagy. aztán pár év mulva jön a kérdés hogy : "ha a környezetem k.urvának néz hogyan változtassam meg a véleményüket?"
2010. júl. 9. 18:41
 13/14 A kérdező kommentje:

remek pszichoanalitikusok vagytok, a szövegértésetekkel viszont súlyos gondok vannak. nem azt kérdeztem, hogy mi a véleményetek rólam, hanem azt, hogy ti mit tennétek.

nem hinném, hogy jönni fogok azzal, hogy a környezetem kurv@nak tart, mert nem adok rá okot, az, hogy megpróbáltam fölmérni, hogy mennyire érdeklődik irántam egy srác, aki mellesleg bejön, és lehet, hogy okot adna arra, hogy kilépjek egy sokéves, nem túl jól működő kapcsolatból nem hiszem hogy túl nagy ribancság lenne, de azért köszi:)

2010. júl. 9. 21:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért kell ahhoz egy másik férfi, hogy kilépj egy nem működő kapcsolatból? Félsz, hogy két napig nem lesz melletted senki? Hidd el, hogy a srác, aki tetszik neked simán rád fog hajtani amint kirakod a párodat. Ha nem, akkor se vesztesz semmit, mindössze kilépsz egy rossz kapcsolatból. Ugyanakkor két vasat tartani a tűzben úgy, hogy az egyik talán még azt is hiszi, hogy hűséges vagy hozzá... na az valóban nem túl etikus.
2010. júl. 12. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!