Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha strandra mennék akkor amikor megjött, akk. lehetne tamponnal fürödnöm, v ez inkább túl kockázatos?
Figyelt kérdés
Kérlek csak értelmes válaszokat + tapasztalatokat kösssz2010. júl. 9. 15:41
11/18 anonim válasza:
Nekem, 4 évvel ezelőtt, ugyanilyen kérdéseim voltak a szüleim felé. Szerintem neked is Őhozzájuk kéne fordulnod.
12/18 anonim válasza:
A barátnőm elég fogékony a fertőzésekre, ő _mindig_ cseréli ha kijön a vízből. Gondolj bele, hogy a tampon felszívja a nedvességet, te pedig ilyenkor könnyebben fertőződsz meg, úgyhogy érdemes tényleg minden egyes vízbemenetel után cserélni.
13/18 anonim válasza:
a szüleim nem engednék meg de nekem életmentő lenne 14/L (2 éve van meg)
14/18 A kérdező kommentje:
16:11
nekem 1 éve van meg, és a szüleim nekem sem engednék
13/L
2010. júl. 9. 16:15
15/18 anonim válasza:
elvileg lehet, csak arra kell figyelned, hogy ha kijössz a vízből, cseréld ki a tampont. nyitott a méhszáj menstruációkor és emiatt fogékonyabb vagy a fertőzésekre, felfázásra. ha tutibiztosra akarsz menni, akkor a fürdőruhát is cseréld le egy szárazra (ez amúgy is ajánlott nőknek a felfázás elkerülése miatt). jobb a strandot nem a legerősebb napra időzíteni, hanem a 3., 4., 5. napra.
22/L
16/18 A kérdező kommentje:
a vízből kijövést hogy értitek? ha másik medencébe megyek v ha már mennék haza???
2010. júl. 10. 18:37
17/18 anonim válasza:
előző vagyok... hát ha hosszabbb időre kijössz pl megenni egy lángost vagy napozni és mondjuk 10 percen belül visszamész, akkor fölösleges cserélni (feltéve ha nem egész nap vízben vagy és azért jössz ki, hogy kicseréld) így már minden érthető?
22/L
18/18 A kérdező kommentje:
igen köszi :)
2010. júl. 14. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!