Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nőket mi vezérli? Mit keresnek a balatonon, üdülőhelyeken, szórakozóhelyeken egy külsőleg hozzájuk nem illő, mondhatni ronda, de gazdag ember mellett?
Te melyik világban éltél akkor? Mert hogy ez mindig is így volt. A férfiak puncit akarnak. Akinek van, és emellé még jól is néz ki, meg van gyomra hozzá, hát annak fogja adni, aki a legtöbbet adja érte.
Tudod mit? Nekik van igazuk. Ha kis erő befektetéssel megkaphatok mindent és csak a lábam kell széttenni? Még jó, hogy visszaélek vele, nem vagyok hülye.
Rajtad és a fajtádon meg jól szórakozom. Mert megtehetem. Te meg nem. :)
"a férfiak sem kérnek semmit a testükért cserébe."
Mert a nők nagy része nem olyan hülye, hogy fizessen érte. Miért a nők hibája, ha a pasik egy része hajlandó sok pénzt költeni azért, hogy jó nője legyen. Majd ha az öreg ronda pasik csak öreg ronda nőkkel állnak szóba, akkor ezek a széplányok hoppon maradnak.
Még az állatvilágban is legtöbbször a nőstények választanak.
Látszik, egy buborékban élsz.
21: Olyan buta vagy mint a föld. A te génpapaucsodat még a Taigetoszról is lerugták volna. Inkább haggyunk téged.
23: Gratulálok. Hallod magad? A primitívnél is rosszabb vagy.
Istenem, ez a sok idióta ember, én is ugyanígy látom, azt ugathatsz hogy ki irígy, nekem mindíg volt a 10 ujjamra csaj, akik itt írkálják, hogy irigykedsz, azok semmire való majmok, akik becsicskulnak minden jöttment nőnek, és ez a titok, amit keresel.
Hogy ezek az emberek a szart is kinyalják azokból az idióta nőkből.
Több nem is kell nekik, a pénz esetleg csak bónusz, a baj csak az, hogy a felszín elrejti, hogy ezek a nők igen nagy %ban csalják szét az ilyen palikat.
28: Persze, csak is téged nyalnálak, mit képzelsz te magadról, nem vagy te egy kicsit beképzelt?
29: Nem ingyen van? Őszintén? Látod mit írtál? Kibújtattad a szöget a zsákból te is. valóban az elkorcsosult nő, csak a pénzért becsüli az embereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!