Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tényleg azok a lányok tetszenek, akik nem annyira vékonyak, vagy ez csak legenda (többi lent)?
jaj ez a kép :D:D:D
de amin a playmate, vagy ki van, az a nő is vékony, csak nagy mellei vannak... ennyi.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:29
Ha 2. képen látható csajnak nem nézzük a fejét , sztem egész jó teste van , az 1. kép meg amúgy is retusált és valszeg műmellek...
igen, az szerintem is műmell. teljesen meg tudom érteni a fiúk problémáját vele, sőt én azt hisze, ugyanazt érzem, amikor kigyúrt fiúkat látok.
a kigyúrtak ugyanis nem úgy néznek ki, mint a kisportoltak. a kisportolt fiúk, ha elég izmosak is, tök jól néznek ki. egyszerűen más alakjuk van. egy úszónak, kungfusnak, stb, más az alakja, mint annak, aki csak súlyokat emelget. egyszerűen az nem is vonz. aki tényleg sportol, és azért néz ki úgy, az egyszerűen látszik, na az tényleg vonzó (számomra)!
tessék ez nem playmate. :D
Honnan veszitek, hogy minden vékony lány fogyózik? Én pl soha nem csináltam, és velem bátran el lehet menni egy gyorsétterembe, lehet csokit enni, a strandon egy lángost, bármit, anélkül, hogy attól feszengnék, jajj, ettől még nagyobb lesz a s*ggem. Egyszerűen nem tudok hízni, ez van. Bár csontkollekció nem vagyok, csak egészségesen vékony, de nehogy már ezért megszóljanak vagy lerázzanak, hogy "bocs, de neekm a dagadtak jönnek be". És a vékony lányok többsége így van ezzel. Nem fogyózunk.
Amúgy ilyesmi az alakom (csak illusztráció):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!