Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen 185cm+ magas férfiak?
Az ilyen magas férfiak közül van valaki, akinek bejönnek a magas-vékony nők? Mit néztek meg először egy nőn, mi fog meg benne, plusz pont-e a magasság?
(Kort is írhattok)
Elég sok magas lányt ismertem, szinte mindnek volt egy közös tulajdonsága, inkább nem írom le mi. :)
Belső tulajdonság, pszichológiai oldalról.
Emiatt nagyon szimpatikus volt mindegyik, és ha választani kellene, előbb választanék magas lányt, mint alacsonyt.
Van, mert én 180 cm vagyok, vékony, párom 185 cm. Tehát nem esik be a 185+ cm-es tartományodba.
Sztem nála nem pluszpont a magasság, de ha már van, akkor az azért kenyelmes egy férfinek, nem kell annyit hajolgatni smároláskor. De biztos nem a magasságom miatt hajtott rám, hanem az összkép fogta meg, arc, alak, és főleg, hogy szimpatikusnak talált, mikor elkezdtünk chaten is dumálni.
Én 197 cm vagyok és eléggé bejönnek a magas, vékony csajok. A vékonyság nagyon tetszik, a magasság pedig jó, mert az ágyban is jobban összeillünk és nem kell annyit hajolgatni :D Plusz ha magas nővel lesznek gyerekeim, akkor a fiaink lehetnek kosarasok, a lányaink pedig modellek :D
Én az arcot, alkatot és magasságot nézem meg a nőkön. Tetszenek alacsony lányok is amúgy, szóval a magasság nem meghatározó, de az hogy számomra vonzó arca és alkata legyen, az elég fontos tényleg, döntő dolgok. A magasság pedig pluszpont persze, de ha egy csaj alacsony az sem mínusz, inkább csak nulla.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!