Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes vissza élnem ezzel?

Figyelt kérdés

A páromra hetente, két hetente ráír az exe valami hülye indokkal. Ő mindig megmutatja és szól, de egyszerűen nagyon zavar. Lényeg a lényeg, vannak róla meztelen képeim, mert egy oldalon megtaláltam (azóta töröltette, de lementettem) és valahogy vissza élnék ezzel, mert szerintem nagyon próbálja tönkre tenni a kapcsolatunkat ( nem váltak el szépen és a párom nem akar vele beszélni, hiába írta már ezt így meg neki szó szerint, irogat tovább)

Ti vissza élnétek ezzel valahogy?

24/N (2éve vagyunk együtt)

2019. jún. 24. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat, ha mindenkeppen ragaszkodsz a birosagra jarkalashoz, meg egy jo kis bunteteshez, akkor nyugodtan elj vissza barki szemelyisegi jogaival.
2019. jún. 24. 16:09
 2/7 Halmai Annamária ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz rendőrségi ügyet akkor ne. Párod miert nem tiltja le és kész?
2019. jún. 24. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Ne legyél már ennyire gyerekes. Próbálja tönkretenni a kapcsolatot... És??? Azt lehet tönkre tenni ami alapból nem működik. A párod szól neked, megmutatja az üzeneteket akkor minek aggódsz? Le kell tiltani és kész. Hogyha ennyire attól félsz, hogy tönkreteszi a kapcsolatot akkor te magában a kapcsolatban nem vagy biztos, ez pedig sokkal nagyobb probléma mint az ex.
2019. jún. 24. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha megtudnám, hogy a párom ilyenen komolyabban elgondolkodik, úgy dobnám ki, mint macskát sz@rni. Várjál már. Egy emberéletet akarsz tönkretenni. Jobb esetben hónapokig járkálsz a bíróságra, rosszabb esetben emellett a párod exe leugrik egy hídról szégyenében. Volt már rá precedens, nem is egy. Eszedbe ne jusson!

Én a páromat kérdezném meg, hogy miért tartja a kapcsolatot vele. Ha ő nem kíváncsi az exére, nyugodtan le lehet tiltani, vagy csak némítani az üzeneteket, aztán két havonta ránéz és válaszol. Vagy megkérem a páromat, hogy ne mutogassa ezeket, mert nem vagyok rá kíváncsi. Pont.

2019. jún. 24. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod nem akarna beszélni vele, már rég letiltotta volna. Ha meg te ebben látod a megoldást, akkor eszed neked is, mint a tenger.
2019. jún. 24. 17:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem ilyen kicsinyes bosszún kéne járjon az eszed, inkább megkérdezhetnéd a pasidat, miért nem tiltja ezt a nőt.
2019. jún. 24. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Tiltsa le a párod.

32/f

2019. jún. 24. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!