Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem de közben mégsem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de közben mégsem. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szeretem a párom de mégsem. Egy ideje már nem tudtunk annyi közös programot szervezni, mint szeretnénk, ez kb. egy hónapja vagy 2 hónapja van így. Én szeretem és jó vele lenni de már egyre kevésbé bírom, hogy nincs elég időnk egymásra. Egy hetet kellene pedig csak kibírnom. Utána ha nem is tudunk minden nap találkozni de könnyebb lesz és akár egy egész napra elmehetünk valahova. Ennek örülnöm kellene de úgy érzem már egyre türelmetlenebb vagyok. Ma már azt mondtam neki, hogy szakítok vele. Amúgy egy értékes, intelligens, segítőkész pasi akivel szórakozni, kikapcsolódni is jó. Sok mindenen mentünk már keresztül együtt. Mégis úgy érzem, mintha ez az időhiány már félig kiölte volna belőlem az érzelmeket. Ő szeret engem, csak ő nem úgy fogja fel, mint én. Ő úgy van vele, hogy például ma délutánja is szabad, szóval éppen van ideje, ugyanakkor meg én nem biztos, hogy akarok vele találkozni mert szerintem nagyon fáradt, ma sok dolga volt és a meleget se bírja. Szóval hiányzik de közbe rá is szeretnék tekintettel lenni. Kicsit olyan, mintha szeretném is de közben már annyira nem. Hiányzik és szeretnék vele lenni de közbe belefáradtam, hogy nincs elég idő egymásra.

Most szakítsak vele?

Vagy mondjuk ne szakítsak vele de tartsunk szünetet, hátha addig lehiggadok, neki meg annál jobban fogok hiányozni?

Vagy csináljak mindent úgy ahogy eddig, se szünet se szakítás?

Tudom, hogy nevetséges a türelmetlenségem de már nagyon a türelmem végéhez értem.

2019. jún. 24. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:

nemtom nekem ilyen szinten éretlen problémáim 20 alatt voltak (vagy akkor se.)

ha igazán szeretnéd, 1-2 hónap semmi. és igazából kb nincs is probléma, csak kicsit kevesebbet tudtok most fizikailag együtt lenni.... hát ha neked egy kapcsolat erre rámegy, akkor az olyan is.

2019. jún. 24. 14:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, de két hónapja szüneteltek :D. Mindjárt a falba rúgok, hogy miért nem engem találnak be az ilyen barátnők. Ha ez segít, értem hogy fáj.

32/f

2019. jún. 24. 15:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Egyébként más problémám is van de arról külön kérdést írtam ki, ezért nem akartam részletezni.

Szerintem aki már volt ilyen helyzetben, hogy sokáig nem volt semmi romantika szinte, meg elég együtt töltött idő, meg igazi pihenés, hanem mindig csak a hétköznapi dolgok, az megértheti miről beszélek.

Meg ha azt mondom neki, hogy szakítok vele, ő azt olyan könnyen veszi, mert azt mondja, hogy ha így döntöttem, mit tud tenni. Meg azt is könnyen veszi, ha külső körülmények miatt nem találkozunk. Én meg nem.

2019. jún. 24. 15:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Második válaszoló: azért nem egészen szünetelünk, mert volt hét amikor minden nap beugrott hozzám, meg találkoztunk de ezek nem az igazi romantikus szenvedélyes találkozók voltak.

Meg segített nekem sok mindenbe. Például az ő szemében egy olyan találkozó, amikor segít nekem könyveket cipelni meg esetleg ebédelünk egyet, felér egy romantikus egész estés programmal.

2019. jún. 24. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
magyarul szólván neki k**úrvára mindegy, hogy vele vagy e vagy sem...
2019. jún. 24. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!