Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa vagy nem szeret igazán?
Az lenne a kérdés hogy a párom nem féltékeny ha esetleg fiúval találkozom mármint nem kettesben csak hogy egy baráti társaságban ,és oda megyek ahova szeretnék,nem kell beszámolnom semmiről ,ez csak nekem furcsa ? Azért nem féltékeny mert nem szeret igazán? ( az előző párkapcsolatomban nem így volt mindenről be kellet számolnom és nagyon nem mehettem sehova ) lehet én vagyok a hülye én 20/L ,a fiú 19
normális válaszokat légyszi
Igen, ő a normális, és te vagy az agyilag éretlen kislány.
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízunk meg a másikban. A féltékenység birtoklás.
A féltésnek ehhez semmi köze.
Egyrészt ezek után nagy a kontraszt neked, ezért furcsa, másrészt ha nagyon akarod, féltékenyen is meg tudod csalni, harmadrészt van aki ilyen alkat van aki másmilyen.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!