Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De.
Ha jól csinálják, nem szrnak be, és a lány is kapcsolatot keres.
"már"????
Szerintem akkor kezd könnyű lenni. Nem kell anyucit kérdezgetni, hogy elmehetsz-e valahova, nem kell anyucitól kérni pénzt egy fagyira, akkor kezd az ember férfi lenni kisfiúból, stb.
Nekem tizenévesen volt rohadt nehéz. 21 éves koromig szűz voltam. Állandóan osztálytársakba, szaktárs lányokba voltam belezúgva általánosban, középsuliban és egyetem elején is, akik persze nem akartak tőlem semmit, hanem mindig az idősebb srácoktól.
Most huszonévesen nyíltam ki és lett sokkal könnyebb. Régen sem a külsőmmel volt gond, inkább a személyiségemmel. Nem akarok számokkal dobálózni, de annak ellenére hogy 21 éves koromig szűz voltam, mostanra több lánnyal voltam, mint ahányat meg tudnék számolni a kezeimen és a lábaimon összesen.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!