Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi teljesen ingyen elvisszük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi teljesen ingyen elvisszük páromat nyaralni, ők viszont engem nem. Ez jogosan zavar?

Figyelt kérdés

A barátom ha eljön a családommal nyaralni, akkor egyetlen forintot sem kell fizetnie semmibe sem, ha akarna adni sem fogadnánk el, ez nekünk így természetes. Amikor az ő családjával mentünk akkor viszont nekem elég sok mindenbe be kellett szállni. Nem az összeg zavar hanem,hogy ők jobban állnak valamivel mint mi és ezt kapom vissza. (dolgozom én is ő is, nem csak a szülők pénzén nyaralgatunk)

Ezt valahogy szépen el lehet mondani neki? Vagy jobb ha nem?

2019. jún. 21. 07:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha fáj, hogy adsz és nem kapod vissza, akkor ne adj.

akkor ti is fizettessetek ki a sráccal ezt-azt.

Így mondjuk én is az első, max az első 2 alkalom után már nem állnék neki mindent, ha ez zavarna.

De hát ezt simán le lehet kommunikálni, meg ha úgy egyszerűbb, nem is kell , csak simán lehet mondani hogy a része a szállásból enni lesz, meg ilyenek.

De ha nektek ez így természetes, akkor viszont nem természetes, hogy zavar. Ha meg zavar, akkor nem így természetes.

2019. jún. 21. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:
30%
Egyértelműen nem fer, etikátlan! Ha alapból fizettek mindketten oke de ha az egyik el visz teged ingyen akkor a minimum hogy te is fizeted az o részét mikor ti mentek! Undoritó!!!
2019. jún. 21. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen tapasztalat után többé ne vigyétek ingyen. Ennyi.

Ha esetleg meglepődik, hogy "fizetni kell?" akkor megmondod, hogy "hát persze, hisz én is fizettem nálatok".

Kellemetlen téma de ne hagyd magad kihasználni. Mert ez nekem annak tűnik.

Nem értek egyet azokkal akik azt írják, hogy nálatok ez így megszokott náluk meg úgy. Hisz ha náluk az a természetes és megszokott, hogy senkinek nem fizetik ki a nyaralását akkor a barátod nem fogadná el tőletek, hogy álljátok az ő részét is nem így tartja normálisnak vagy legalábbis felajánlaná, hogy fizeti ...mert ezt így tartaná természetesnek. Ezzel ellentétben nyugodtan elfogadja a potyát de simán végignézi, hogy neked meg fizetni kell ha velük mész.

2019. jún. 21. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha ez nem a tini kategóriába ment volna, akkor normális esetben kettesben mennétek, nem szülőkkel..
2019. jún. 21. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!