Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Összejönnétek szívesen egy olyan nővel akinek a személyisége nagyon tetszik, de van rajta 10 kg felesleg?
Ha valóban 10 kg, az még nálam belefér. Egyébként ha több akkor nem. Miért? Mert egyszerűen nem esztétikus, nem vonzó a sok túlsúly. Én 180/80 vagyok szóval én sem vagyok husi, a párom se legyen az. Exem 160/90 re képes volt felhízni, szóval köszönöm nem, mégegyszer nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni.
Természetesen vannak akiknek a dagik jönnek be, mindenkinek olyat kell találni akivel bejönnek egymásnak. Gond letudva.
én is 165 cm vagyok, de max 60 kg körül lehet talán
nekem az alak fontosabb, magamat se mérem kilóra, hanem a tükörben állapítom meg, hogy jó húsban vagyok e
egyébként az izom meg nehéz, ha sportolsz, akkor feszesedik mindened, akkor már csinosabb vagy és lehet nem is plusz 10 kg van rajtad, ahogy te gondolod, mert hamarabb látod szexinek magad
nem nagyon sírtak még az úszógumim miatt a pasik, se a narancsbőrömért, amikor a kerek fenekemet taperolják nyálcsorgatva
L
A lepontozásokon is látszik, hogy csak önvisszaigazolásért lett ez a kérdés kiírva.
Miért nem lehet elfogadni és megérteni, hogy a szépség mindenkinél mást jelent, ízlések és pofonok.
Van, akinek a vékony, van akinek a sportos, van akinek az átlagos és van akinek a molett hölgy tetszik. Ennyi.
Kérdező, mennyiből tartana neked az, hogy odafigyelnél arra, hogy miket eszel és mondjuk heti egyszer otthon tornáznál egy órát? Persze könnyebb az, hogy fogadjanak el így, mert te lusta vagy tenni a jobb alak érdekékben. Azonban pont a te kategóriád az, aki ha majd szül egy gyereket, akkor meg már tényleg nem lesz kedve lefogyni és akkor már nemcsak 10 kg felesleg lesz rajta, hanem több.
Fordítsuk meg a szitut: Te összejönnél olyan pasival, aki neked külsőre egyáltalán nem tetszik, de személyisége oké? A szex így szerinted hogy menne?
Bocsi, hogy nőként válaszoltam. De lásd kérlek reálisan a dolgokat és ne álomvilágban élj.
Örülök, hogy itt minden férfi megelégszik átlag nőkkel. Nos, egy 165 magad nőnek 65 kg nem 10 kg felesleg, ha sportol. A lepontozások egy része pont ennek szólt. A 180/80 pasi szerint ez 10kg felesleg? Ő ezzel nem elhízott, a csaj se legyen az? Vicces. Ez a táblázat szerint is felső határ. Én kemény sportolás mellett voltam ilyesmi paraméterű. (162/60-64)És nem zabáltam össze-vissza, csak mondjuk nem diétáztam.
Az itteni pasik szerencsére megelégednek az ilyen átlag nőkkel....ja, nem.
Miért akarsz olyannal lenni, aki csak elfogadja ezt a kis felesleget, ha lehetsz olyannal is, akinek úgy tetszel, ahogy vagy?
165 cm vagyok szintén, a gimiben voltam utoljára 65 kg, azóta csak több, hol kevéssel, hol sokkal (próbálkozások a lefogyásra, azóta meg kiderült, hogy pajzsmirigy beteg vagyok, azért voltak ekkora kilengések). De sosem voltam egyedül, mindig volt pasim (hosszú kapcsolatok), aki olyannak szeretett, amilyen épp voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!