Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi gyűlölet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi gyűlölet a kövér nők felé?

Figyelt kérdés

Azt értem, hogy sok férfinek nem tetszenek, nem tartják vonzónak őket. De nem értem, hogy miért van az, hogy ahelyett, hogy egyszerűen nem foglalkoznak velük, ahelyett beszólnak nekik, ezen az oldalon is minél durvább sértésekkel próbálják illetni őket.

Ha nem tetszik valaki, akkor szimplán csak nem foglalkozunk vele, mégis miért töltenek ennyi energiát egyesek arra, hogy bántsák a kövér nőket?

2019. jún. 18. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Kognitív disszonancia a "nagy kofferbe jó pakolni, de szégyen vele utazni" miatt.
2019. jún. 18. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Nekem nincs bajom velük,sosem érdekelt,hogy valaki kövé.

Egyedül az a típusú kövér zavar,aki sír,hogy dagi és nem tud lefogyni.Ja és mindezt egy fél disznóval a kezében

2019. jún. 18. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Legegyszerűbb módja az önbizalomhiánytól kialakult stressz és frusztráltság levezetésének a név és arc nélküli alázás.
2019. jún. 18. 17:47
 4/8 Lazy Lover ***** válasza:
53%
nem tudom én nem utálom őket és sok kövér nő ismerősömnek van férje gyereke
2019. jún. 18. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Én nő vagyok, nem útalom őket, a legtöbb jó humorú, nagyon jó barát és dolgozni is jó velük. Egy bajom van csak velük, hogy akik a közelemben vannak nem hallgatnak rám, hogy az anyagcserét a pajzsmirigy szabályozza, rá kéne nézessen vagy valami ételérzékenység is pakol ide-oda dolgokat.

Ő is jobban érezné magát, anyám ugyanez, ha hallgat rám -20 kilót fogy, de inkább fullákol és alig tud menni...csak az a bajom, hogy akinek segíteni akartam nem fogadta el...

2019. jún. 18. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Szeretem őket
2019. jún. 18. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem sincs bajom velük, nem tetszenek de ennyi,egyedül én is azt utálom aki siránkozik aztán semmit nem tesz a fogyás érdekében az ilyenekről szokott véleményem lenni egyedül!
2019. jún. 18. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek. De az a tapasztalatom hogy ők a bunkók másokkal...
2019. jún. 19. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!