Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
75/b,75/c-s mell az nagyon kicsinek számít?
Nekem is 75B...
Én úgy vok vele,h inkább legyen ekkora és maradjon is ekkora,minthogy nagy tőgyeim legyenek és lógjanak X"D
örülj inkább neki, c kosár az marha jó. ne akard hogy nőjjön, mert lehúzza majd a súlya és csúnyán lógni fog :D
amúgy nem a méret a fontos, hanem hogy hogy néz ki :P pl. egy kicsi, de szép formájú, nem parizer mell sokkal szebb lehet sztem, mint egy hatalmas, de annyira parizer, és lógós, hogy az már undorító.
15/L (egyébként nekem 75/B)
Nekem 75/B-s, szerintem nem valami nagy lehetne esetleg 80/B-s de szeretem hogy nem túl nagy, mert vékony is vagyok és így passzol a testalkatomhoz.
L19
Ez a 75b c d efg 95 cd-zés akkora baromság! Nincs két egyforma melltartó. Főleg ha a melltartóidat a kínaiban veszed akkor hiába van ráírva akármi. Szóval hiába vagdalódzol itt a méretekkel. Kérdezd meg anyukádat ő úgy is majd pozitívan áll hozzá.
Amúgymeg ha kicsi a melled, persze nem nagyon akkor ne szarj be egyáltalán. Ha találsz egy szerető fiút magadnak aki mindig amimkor rádgondol a legédibb és legszebb csajt látja benned. MAx nem azt mondja hogy milyen jó a melled hanem hogy a segged vagy akármid.
No para
sztem meg a melltartók annyira jól vannak méretezve h nekem 70/Btől 80/Bsig van : D
de leginkább 75/B és még én se bánnám ha egy picit nőne:D
Köszi mindenkinek a válaszokat:)
Egyébként nem vagdalgózni akartam a számokkal és a méretekkel, mert szerintem kicsi, csak kíváncsi vagyok más véleményére, mert nagyon szigorú vagyok magamhoz(nem szeretem a testem)
Egyébként nem kínaiban veszem a melltartót, és szerintem nincs nagyon elszámozva, csak ez a két méret jöhet szóba. Szerintem ez még belefélr az elszámozásba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!