Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem válaszol msn-en pedig elérhető. Mit írjak?
Figyelt kérdés
Ráírtam a srácra aki tetszik.Néha ő ír rám. Ritkán vagyok fönn msn-en ezért ritkán beszélünk. majdnem 20perce nem válaszol pedig elérhető. Miért? Írjak valamit vagy hagyjam?2010. júl. 8. 19:58
11/23 anonim válasza:
írd be neki, hogy /slap és akkor ki ad egy automatikus üzit. örülni fog neki. :D:D
12/23 anonim válasza:
kérdezd meg h amugy mit csinálsz? csak mert 20perc mulva irsz vissza:)
13/23 A kérdező kommentje:
elfoglaltra váltott. inkább hagyom. k_rva jó.. augusztusba maaajd talán beszélhetünk, ha én ráírok és ő hajlandó válaszolni -.-
2010. júl. 8. 20:29
14/23 haggyámán válasza:
Most komolyan megsértődtél? Gondolom veled is történt már hasonló..
Add meg neki a számod. Írd, hogy akartam volna beszélni de nem válaszoltál, ezért itt a számom, várom hogy majd írj.
15/23 anonim válasza:
Sztem hagyd a fenébe. Sajnos vszínű h nem akar veled beszélni. Én most vagyok túl egy ilyen srácon. Tom h milyen. De ne edd magad emiatt. Nem kell vele foglalkozni. Nem érdemli meg. :)
16/23 A kérdező kommentje:
nem, nem sértődtem meg rá.
Csak arra számítottam,hogy lesz egy jó estém,mert tudunk sokat beszélni ehelyett most itt unatkozom.
2010. júl. 8. 20:50
17/23 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy nagyon tetszik nekem! és mindig pont amikor már majdnem sikerül elfelejtenem akkor ő jelentkezik és megint elhiszem,hogy van nála esélyem... mint valami ördögi kör. szenvedés.
2010. júl. 8. 20:53
18/23 anonim válasza:
Én meg úgy jártam , hogy a csaj beszélgetés közben lépett le csak úgy szó nélkül , másnap ráíram és válaszolt és blablabla ez meg az közbejött , megcsináltam még 2 szer , és kiírta hogy (L)xy(L) , ráírtam , aztán már nem is válaszolt.... Mondjuk nem igazán érdekel , letöröltem a p!csába és letiltottam , az ilyenekkel nem kell foglalkozni , tudom hogy szarul esik , de tedd túl magad rajta.
19/23 A kérdező kommentje:
nem birom őt letörölni. ez számomra is meglepő. letöröltem már jópár embert msn-ről,de őt nem birom! túl sokat vártam már rá ahhoz,hogy egyszerűen csak "töröl,tilt"
Ez csak akkor fordul majd elő,ha egyértelműen semmi esélyem sem lesz.
2010. júl. 8. 21:03
20/23 anonim válasza:
Jó hát ezt te érzed , de sztem ekkora parasztokkal nem érdemes foglalkozni , eg az eddigiek alapján amit leírtál , sztem nem érdekled igazán.Írj neki , hogy beszélni akarsz vele személyesen , és dumáljátok meg a dolgot.Gondolom tudod , ha nem elérhető és írsz neki , akkor ha ujra belép megkapja az üzenetet , s ha erre sem reagál , akkor már a töröl-tilt dolog igen csak megérett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!