Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jo egy ferfi? Kivancsi vagyok, hogy nektek mit jelent egy pasi, ferfi, ferj, szereto.
Egy pasi? Semmit...
Ő? MINDENT
Emiatt nem jó helyette más.
Nekem a haverokat jelentik :) (lány vagyok.)
Meg jó ha van egy férfi,nekem pl. apukám :DD mert ha kell valami akkor megcsinálja, és erősebb nálam. És mindenhez értenek,nem tudom hogyan csinálják! Na persze, van kivétel...
Egyébként semmit nem jelent. Én elvagyok bárkivel, nem vagyok oda hogy jaj nekem férfi kell.
Nem gond ha van barátom, de nekem általában elég feminin pasijaim vannak, szóval max szexre jók meg nézegetni őket. Ja és hallgatni a nyafogásukat :P
Azért van szükség a férfiakra, hogy legyenek gyönyörű gyerekeink.:D
A szerető és a pasi szexre kell.
A férfi és a férj a család agyik tartóoszlopa.Gyermekeket nemz,dolgozik segít a feleségének ha elhavaz a munka melletti háztartási kötelességeiben. Játszik néha a gyerekkel. Élvezi a rendet, a tisztaságot a finom ételt a tiszta vasalt ruhát stb. amit a kicsi felesége készít el neki.
Ja és ha ilyen jó férjünk van akkor szerető sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!