Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 évesen van egy 28 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen van egy 28 éves barátom. Ő tehetős anyagilag, Én meg dolgozom . Ha havonta 2x-szer eljárok egy másik férfihoz talizni pénzért ( takarítás, masszírozás) az nem gond?

Figyelt kérdés
Nem mondom ezt a barátomnak mert Nekem muszáj dolgoznom a pénzért.
2019. jún. 13. 18:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%
Az autód hiányán már a család se fog problémázni ha színt vallasz
2019. júl. 5. 23:00
 22/27 anonim ***** válasza:
54%

Engem erdekelne jo ertelemben a kerdes.

Ha egy ujgazdagnak olyan parja van akinek csak annyi a meloja hogy takarit itt ott éhbérért, az parkapcsolati gond lehet?

A penz ennyire meghatarozo lenne?

Ha nem visszük bele az erkölcstelenseget, erdekes lehet a kerdes.

Amugy a pr.sti melo kb a wc takaritassal egyezik olyan szinten gusztustalan.sajnalom azt akinek csak ebböl megy megelni. Gyomor kell hozza nagyon.

2019. júl. 25. 20:14
 23/27 anonim ***** válasza:
84%

Most én nagyon nem értelek titeket. Hát ha csak takarít, meg megmasszírozza a pasit mást pedig nem is csinál az miért lenne rossz?

Aki masszőr az is prosti ezek szerint?

Azért a barátodnak majd emlitsd mert ha nem mondod az olyan mintha titkolnád és az rosszul veszi ki magát.

2019. júl. 25. 20:27
 24/27 anonim ***** válasza:
71%
Hát azt sehol sem írod hogy lényegében egy prosti vagy. Tehát le is fekszel vele? Mert ez így már irtó gáz. Dolgozol de mellette ezt kell csinálnod hogy meg tudj élni? Már ne is haragudj de mit dolgozol hogy nem tudsz megélni? Vagy talán lentebb kéne adni az igényeidet egy kicsit. Az fix ha a pasid megtudja meg is érdemled hogy lenézzenek a szülei.
2019. júl. 25. 20:49
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Basszus a rossz indulatú formátokat. Hol az anyámba írja hogy masszirozáson kívül csinál vele mást?
2019. júl. 25. 22:12
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Én se nagyon értem, hogy jön ide a k#rválkodás, hacsak nem szokott farokverésbe torkollni a dolog, de ilyet eddig még nem írt a kérdező.
2019. júl. 26. 19:33
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem értem miért foglalkozol annyira a barátod szüleivel, kit érdekel mit gondolnak?

Csak a barátoddal foglalkozz.

Kérdésre válaszolva,nekem nem lenne probléma de a barátodnak nem tudom.

2019. júl. 27. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!