Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az sok nőnek ha nem ég bennem a karriervágy és megfelel nekem egy gyorséttermi munka is, ráadásul szeretem is csinálni?
OK, pénzem nincs sok, és? Viszont nem szorulok másra, el tudom tartani magam, tehát mi is a probléma ezzel?
F/28
Hogyha nem az anyagiakat nézzük akkor egyszerűen csak taszítanak azok az emberek akik nem akarják a maximumot kihozni magukból és az életükből. Nem vagyok oda azokért az emberekért, akik 30 évet ledolgoznak ugyan ott annyi pénzért ami éppen elég nekik és semmi igényük nincsen arra, hogy haladjanak előre. Szerintem aki a munkához így áll hozzá az más területeken is ilyen.
Hogyha anyagiakat nézünk akkor meg annyit tudok mondani, hogy az élethet pénz kell. Nem szivesen élnék olyan kapcsolatban, ahol nekem kell megteremteni egyedül mindent a közös élethet. Az szép és jó, hogy te megélsz ebből, csak mondjuk ha közös otthont akarsz valakivel arra az életben nem spóroljátok össze a pénzt ha ennyit keresel. Én nem élnék olyan emberrel, aki nem tud a közös életbe és közös megtakarításba beleadni. Így lehetetlen egy kapcsolatban haladni előre és fejlődni.
Ahogy észre vettem , megint megjelentek a nem fizetem a te részedet fajta nők...
Nekem 1 sört, de 1 20 ezer fejhallgatót sem kellene füzesen egy nőnek !
Meg nem tudom honnan jön az , hogy ha valakinek mondjuk az átlagnál jobb a havi bevétele akkor az majd a drága barátnőjére fogja költeni? Ahogyan észre vettem sokkal jobban sajnálják azok a pénzt akiknek már egy jó 300-500 ezer között van a havi kereseti, mint aki 100-200 ezer körüli összegből él. Hányszor és hányszor halottam már, hogy ezt nem volt képes ki fizetni azt nem pedig van neki egy csomó pénze de azt is sajnálja stb. Igen ám lányok nem mindegyikőtökre éri meg a pénzt költeni , mivel nem a cicid fog dominálni 3 hónap elteltével meg a popod ha nem az , hogy mennyire vagy oda adó és empatikus ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!