Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet barna folyásom? Lejjebb leírtam mindent ami befolyásolhatja.
Figyelt kérdés
Azt hiszem barnás folyásom van de lehet hogy csak még nem múlt el teljesen a havim, de szerintem inkább barnás folyás. Fogamzásgátlót szedek 4 napja, a havim kb 2 napja múlt el és tegnap szeretkeztem a barátommal. Ma barnás folyást tapasztaltam. A kérdéseim azok lennének, hogy mitől lehet ez és hogy kell e ellene tennem bármit is? tegnap óta alkalmazok egy bizonyos candibene-ratiopharm hüvelytablettát is, azt nem kellene? (miután együtt voltam a barátommal akkor alkalmaztam de egymás után naponta kell egyet)2010. júl. 8. 13:32
11/18 anonim válasza:
ha használtatok gumit akkor jó!!amugy sztem vagy nem múlt el teljesen a menstruációd vagy a gyógyszer okozza
12/18 anonim válasza:
várni kellett volna a gyógyszer elkezdése után legalább 1 hónapot.ne alkalmazd a hüvelytablettát, ha vérzel, egyébként a vérzés az első hónapban előfordulhat.mmint hogy az egész első levél alatt barnás folyásod van
13/18 A kérdező kommentje:
Volina fogamzásgátlót szedek.
2010. júl. 8. 13:54
14/18 anonim válasza:
Nem igaz, hogy 1 hónap után véd a gyógyszer. ez csak a régi, őskövületekre vonatkozik. a mai gyógyszerek tájékoztatójába világosan le van írva, hogyha vki a mensi első napján kezdi, azonnal véd, ha a 2.-5. napon, akkor 7 nap múlva. 2 féle tabit szedtem már, mindkettőnél ugyanezt mondta az orvos és ez is volt írva a tájékoztatóba.
15/18 anonim válasza:
bocsi, 13.53-as vagyok, 88%
az jó, ha máshogy is védekeztetek, azt nem írtad..
első hónapban a barnás folyás normális.nekem is volt
16/18 A kérdező kommentje:
Rendben akkor a maradék 5 hüvelykúpot késöbb szedem be. Remélem úgyis hatni fog.
2010. júl. 8. 13:56
17/18 anonim válasza:
hatni fog persze.nekem 6ot kellett és közbe megjött utolsó 3at a menstruáció után használtam el és meggyógyultam:)
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm ennek nagyon örülök:) köszi a válaszokat, sokat segítettetek!
2010. júl. 8. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!