Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aberrált dolog az, ha nem akar egy ember párkapcsolatot soha?
Nem írok regényt, nem is külső vagy belsőből kivetülő külsőleg látható jegyek hátráltatnák a párkeresésben, többször volt,hogy nyomultak a lányok/nők utána,szimplám úgy döntött,hogy magát "megtartja magának".
Csupán magának való lenne a leírt férfi vagy valamilyen pszichológia gond akadhat vele vagy csak ilyen az életre való nézőpontja?
Mit gondoltok?
Ezért a válaszért borítékolható, hogy rengetegen lefognak pontozni, de:
Magamból kiindulva, sosem tudtam 100%-osan kötődni valakihez, illetve azt is észre vettem, ha van valakim, akkor akadályoz az élet bizonyos részeiben, mint pl az előre haladásban, hivatásomban. (Nem szokványos, teljes embert igényel és sokat lehet vele keresni). Az hogy szabadon rendelkezzek az életemmel, mert a páromra is figyelemmel kell lennem. Pl. Ha elakarok költözni Görögországba, mert oda hívnak egy - fél évre a munkám kapcsán, akkor egyből gondolkodnom kell, hogy mi lesz vele? Távkapcsolat addig, vagy utaljak neki addig haza a pénzből, hogy meglegyen mindenre a chass, mert a nyakam rá hogy nem jönne velem...(?)
Sokáig nem volt senki az életemben, aki számomra komoly lett volna, ha össze is költöztek valakivel, csak a nyomás hatására. Aztán rájöttem, nem velem van a baj. Csak nem vagyok egy olyan ember, akit az egyszerű dolgok letudnának kötni. Számomra sokkal fontosabb az, hogy legyek valaki, azaz ronda szóval "önmegvalósítás", a hivatásom, a pénz, az hogy legyen egy pezsgő nem mindennapi életem, sok kalanddal és kihívással.
Jelenleg van párom, (Érdekes, amíg egyedül voltam sínen mentek a dolgaim, amióta összejöttem a párommal, elköltözünk másik országba. Annyira unatkozom, hogy nem igaz... Lásd gyk-s kérdésekre válaszolok.)
Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy a srác nem a szó klasszikus értelmében normális. Szerintem, /mivel én ilyen vagyok és ismerem a helyzetet/ teljesen rendjén van, ha nem akarja magát lekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!