Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ilyenkor? 22F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ilyenkor? 22F

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy lány aki nagyon tetszik és eszméletlenül vonzodom hozzá szexuálisan. Viszont az a helyzett hogy ez a lány az unokatestvérem. Tudom hogy ő is igy érez ahogy én. De se az én családom se az ővé nem tudná ezt elfogadni. Nem merek lépni felé talán azért is mert az unokatestvérem. Ti mit gondoltok?

2019. jún. 8. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez vagy kamu kérdés

Vagy

Ha ő is így érez akkor egyszer-kétszer azért megfektetném szerintem neki se lenne ellene. Ha komolyabban gondoljátok akkor előtte azért konzultáljatok dokival, öröklődéstanban járatos emberrel hogy mégis kivitelezhető -e kettotok között.

Sztem nem ti lennétek az elsők.

2019. jún. 8. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Valóban nem ti vagytok az első ilyen "pár". Ha elkerülhetetlen a kapcsolat, akkor nagyon oda kell majd figyelnetek a védekezésre. De tovább megyek, ha egymás mellett állapodnátok meg, akkor ahogy már említették is, fontos orvossal konzultálni a gyerekvállalás előtt. De itt még nem tartatok.

Nálunk van a családban egy ilyen pár (első unokatesók) nekik egy teljesen egészséges gyerekük született. Már a gyerek is felnőtt. A család nagyon nehezen fogadta el, hogy ők egy pár, de nem lehetett őket meggyőzni, hiába tiltották őket egymástól. Majdnem 40 éve házasok.

2019. jún. 8. 18:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Eszméletlenül vonzódsz hozzá szexuálisan.Nah,sok emberhez vonzódunk így életünk során.De azt nem kell mindig kielégíteni.Azért van különbség,hogy emberként,nőként vonzódsz,vagy csak szexuálisan.Fiatal vagy,és kanos,majd kiéled mással.
2019. jún. 8. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!