Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne gondoljak rá annyit?
Én jártam már így. Szerintem egy párkapcsolatban lévő srác kiegyensúlyozottabb vagy nem tudom, nem remeg a szexhiánytól, jól érzi magát a bőrében mert szeretve van azért lehet olyan vonzó.
Nekem akkor oldódott meg amikor megismertem a mostani páromat.
Nagy plátói szerelmes vagyok amúgy, át kell állítani az agyad másra és nem róla álmodozni, én évekig képes voltam a plátóinál maradni, de az igazi jobb.
Tisztázd magadban hogy miért is alakult ki ez a helyzet, mire vágysz, miért nem akarsz normális kapcsolatot, mitől félsz, miért vonzódsz hozzá annyira, mi az a tulajdonság ami tetszik stb. Utána képzeld el hogy megbánt, a hibáit figyeld, ha eszedbe jut akkor tereld el a figyelmed, stb. Nem ok nélkül van ez sem, de lehet hogy nem ő a lényeg, hanem neked hiányzik vmi amit így élsz ki mert nem mered élőben. Készen kell rá állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!