Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne gondolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne gondoljak rá annyit?

Figyelt kérdés
Egy olyan férfiről van szó, akinek van párja, de valami megfogott benne mégis, mondhatjuk ezt plátói szerelemnek is. Oké, hogy tervezzek programokat meg ilyenek, de nem tudok minden nap 0-24-ben programokat csinálni magamnak, tehát elég sok időm van rajta gondolkodni. És minél többet teszem ezt, annál magányosabbnak érzem magam. Már több, mint fél éve ez van. Ahhoz pedig nincs kedvem, hogy más férfiakkal ismerkedjek, csak az miatt, hogy róla eltereljem a figyelmem.

2019. jún. 7. 21:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Persze normális, ha a beszélgetés alapján nem lett volna az, már valószínű kiszerettem volna belőle.
2019. jún. 7. 22:12
 12/13 érdeklődő63 ***** válasza:
51%
egyszer jön valaki aki egyszerűen kisepri a tudatodból ezt a faszit. ez mindíg így van, szerintem ne reagáld túl!
2019. jún. 7. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Én jártam már így. Szerintem egy párkapcsolatban lévő srác kiegyensúlyozottabb vagy nem tudom, nem remeg a szexhiánytól, jól érzi magát a bőrében mert szeretve van azért lehet olyan vonzó.

Nekem akkor oldódott meg amikor megismertem a mostani páromat.

Nagy plátói szerelmes vagyok amúgy, át kell állítani az agyad másra és nem róla álmodozni, én évekig képes voltam a plátóinál maradni, de az igazi jobb.

Tisztázd magadban hogy miért is alakult ki ez a helyzet, mire vágysz, miért nem akarsz normális kapcsolatot, mitől félsz, miért vonzódsz hozzá annyira, mi az a tulajdonság ami tetszik stb. Utána képzeld el hogy megbánt, a hibáit figyeld, ha eszedbe jut akkor tereld el a figyelmed, stb. Nem ok nélkül van ez sem, de lehet hogy nem ő a lényeg, hanem neked hiányzik vmi amit így élsz ki mert nem mered élőben. Készen kell rá állni.

2019. jún. 9. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!