Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? :Dmert én már nem vagyok benne biztos
Normális, mert ilyenek a fiatalok.
Mivel most minden héten min. van 1 vámpíros sorozat, v film.
Azért lett mert divat! Sok sok lovetta van a sok sok kis gyökérben. Undorító az a film! Előtte is volt sok, csak értelmes színvonalon amit a gyíkok nem tudtak befogadni
Darren Shan Vámpír ciklusát olvasd az nagy. A filmet ne nézd meg, a divat áldozata lett szegény Darren. Pofán b@asznám az összes kis Kö csögöt aki felhasználta a könyveit. Ő jó olvasd őt
én általános iskolás korom óta szeretem a vámpírtörténeteket, Darren Shan regényeivel kezdtem =) a filmtől kb a sírhatnékjött rám x) egyébként ha nem csak az elbeszéléseket szereted, hanem a verseket is, tudok ajánlani pár kortásr írót, nem túl felkapottak (pedig ők aztán lehetnének) nagyon jó verseik vannak =) egyik ilyen Agatha Ravenna Moon vámpírot trilógiája a vámpírszerelemről.
Poet meg nem fikázni, nem vámpíros történetei vannak, de pár elbeszélése felülmúlhatatlan (pl a Vörös halál álarca)
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!