Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek milyen filmbéli szerelmi történetek tetszenek?
Figyelt kérdés
Nem kell romantikus filmnek lennie feltétlen. Felőlem akár az x-menből is hozhattok példákat:D milyen filmbéli szerelmespárok vannak, akiknek a sztorija megmozgatott bennetek valamit?2019. jún. 3. 18:16
11/17 anonim válasza:
Az Értelem és érzelemből mindkét lánytestvéré. :)
13/17 anonim válasza:
A No.1. a Hullámok Hercege c. film:).
14/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
Szenvedélyek viharában, Suite Francaise (Francia szvit), Szemekbe zárt titkok (az argentin eredeti), Forrest Gump, Doktor Zsivágó, Mielőtt megismertelek, Benjamim Button különös élete, Befejezetlen élet, Mindenütt nő, de van még pár.
16/17 anonim válasza:
Trisztán és Izolda, Szenvedélyek viharában, Szerelem a kolera idején,
Hajnali láz :) és elfelejtettem a magyar címét,de: If I stay
17/17 anonim válasza:
Kevés szerelmes filmet láttam de a szerelmünk lapjai nem rossz. Bár nekem az "öreges" szál nem jött át.
A legjobb viszont szerintem a "Mielőtt felkel a Nap". Nem az a tipikus érzelmektől túlfűtött film(se tüzelő szenvedély, sem óriási szenvedés nincs benne), sokkal lassabban építkezik viszont mélyebb is.
Aki egy nem macsó szerelmes filmet akar látni annak ajánlom ezt (95-ös). Bár lehet nekem azért tetszik mert már volt ilyen tapasztalatom (vagy hasonló mint a filmben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!