Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Nektek milyen filmbél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek milyen filmbéli szerelmi történetek tetszenek?

Figyelt kérdés
Nem kell romantikus filmnek lennie feltétlen. Felőlem akár az x-menből is hozhattok példákat:D milyen filmbéli szerelmespárok vannak, akiknek a sztorija megmozgatott bennetek valamit?

2019. jún. 3. 18:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Az Értelem és érzelemből mindkét lánytestvéré. :)
2019. jún. 3. 18:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha igaz volna
2019. jún. 3. 18:57
 13/17 anonim ***** válasza:
A No.1. a Hullámok Hercege c. film:).
2019. jún. 3. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
2019. jún. 3. 19:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szenvedélyek viharában, Suite Francaise (Francia szvit), Szemekbe zárt titkok (az argentin eredeti), Forrest Gump, Doktor Zsivágó, Mielőtt megismertelek, Benjamim Button különös élete, Befejezetlen élet, Mindenütt nő, de van még pár.
2019. jún. 3. 20:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Trisztán és Izolda, Szenvedélyek viharában, Szerelem a kolera idején,

Hajnali láz :) és elfelejtettem a magyar címét,de: If I stay

2019. jún. 4. 01:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Kevés szerelmes filmet láttam de a szerelmünk lapjai nem rossz. Bár nekem az "öreges" szál nem jött át.

A legjobb viszont szerintem a "Mielőtt felkel a Nap". Nem az a tipikus érzelmektől túlfűtött film(se tüzelő szenvedély, sem óriási szenvedés nincs benne), sokkal lassabban építkezik viszont mélyebb is.

Aki egy nem macsó szerelmes filmet akar látni annak ajánlom ezt (95-ös). Bár lehet nekem azért tetszik mert már volt ilyen tapasztalatom (vagy hasonló mint a filmben).

2019. jún. 4. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!