Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy birjátok a szexhiányt?
Figyelt kérdés
Lassan 2 ève nem voltam senkivel már úgy èrzem nem birom tovább, persze akárkivel nem szexelnèl ezèrt tartom is magam de már annyira jó lenne egy normális fèrfit találni.2019. jún. 2. 15:00
1/10 anonim válasza:
nincs visszonyítási alapom sose szexeltem még 26f
2/10 anonim válasza:
Én 17 éves korom óta kénytelen vagyok elviselni. Most 43 vagyok és házas. Én nyertem!
4/10 anonim válasza:
Csak maga a szex hiányzik, vagy egy komoly, normális kapcsolat? Hány éves vagy?
5/10 anonim válasza:
Én 5 évig voltam egyedül, egy idő után egyáltalán nem kívántam a szexet, mondjuk hormonális gondok is voltak. Amikortól kívántam, akkor nagyon szörnyű volt. Van most barátom.
6/10 anonim válasza:
Én nem szexeltem aztán előtte sem és 30éves korom óta szexelek.
7/10 lilla64 válasza:
Én egészen jól,már évek óta.Nem érzem,hogy hiányzik.
8/10 anonim válasza:
Szexhiány vagy férfihiány? Mert én férfi nélkül is olyat szexelek magammal, hogy elájulok.
9/10 anonim válasza:
Én nehezen. Szexelhetnék akár minden nap is,lennének rá jelentkezők, csak nekem nem mindegy hogy kivel.
10/10 anonim válasza:
Nekem nem volt lehetőségem szexre soha. Részben emiatt eléggé le is épültem.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!