Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok csak pénzzel?
Namármost, a kérdés félreérthető, tisztáznék pár dolgot.
Sportos vagyok, állítólag jóképű, teljesen normális, tanult stílusos srác. De vannak dolgok amikben vissza vagyok fogva.
Nincs pénzem
kezdjük az alapoknál
-most nyáron nem tudok kontaktlencsét viselni, mert egyszerűen nincs miből megvennem a 25 ezres adagot (speciális lenyóm van)
-rendszeresen futok, de nem tudtam venni egy normális futócipőt és egy nadrágot, úgy futok mint valami csöves (olyan ruhákban) ez sem egy nagy összeg
-régóta nem tudom feltölteni a telefonomat (hát van ilyen)
-nem tudom bárhova elutazni, mert a pénz akadályoz (még magyarországon belül sem, pedig külföldre is lennének lehetőségeim, hívnak, stb)
szóval... és egyebek.. most például szeretnék egy napszemüveget de egyszerűen nincs miből előkerítenem rá a pénzt, nem egy nagy összeg, de gagyit nem akarok venni, csakis optikában. (vannak igényeim, persze tudom)
és végsősoron ahhoz, hogy egy csajnál megnyerő legyél, szükséged van arra, hogy a stílusodat kibontakoztasd, most pl szeretnék egy converse cipőt, leszarom én a márkát, sőt majdnem megvettem az utánzatot, csak kényelmetlen volt és nehéz. szóval... itt arról van szó, hogy külsőleg nem úgy alakulok ahogy a belsőm alakul, és ebben az egészben főleg a pénz akadályoz, és persze.. még akkor is esetlenebbnek tűnök a csajoknál, ha nem a pénz vezérel. vegyük csak azt, hogy alig látok például kontaktlencse nélkül. jövőre egyetemista leszek
szülőktől támogatást nem várhatok
elmehetek dolgozni, de éhbérért, 8-12 órát le kéne dolgoznom például egy napszemüvegért, magyarországon a fizetéseknek annyira nincs értékük, főleg a diákmunkáknak, szóval...
bárhova nem szeretnék elmenni.... nem akarok beállni melósnak, vagy csicskának, hiába kéne, másképp meg nem lesz pénzem, és nem tűnök szabadnak. egy csajnak kell, hogy a srácon látszódjon, hogy van egy kis tere, és meg tudja magának teremteni amit akar.
például mennyivel könnyebb lenne a helyzetem (és nem menőznék vele, csak úgy simán lenne és használnám) egy autóm jogosítvánnyal. ha lenne pénzem megtehetném ezt is, most itt intézném a jogsit ahelyett hogy ülök a gép előtt.
stb. ilyenekre gondolok.
szóval pénz kéne, honnan hogyan? szerintem nem vagyok egyedül ebben a cipőben.
Utolsó előtti vagyok: Ne aggódj én meg csak 17, de van pár sok ismerősöm, akik 5-en laknak egy 2 szobás kis lakásban, ami ráadásul nem is az övüké..
Én nem panaszkodom, bár az is igaz, hogy még nem is dolgozom, szóval nekem könnyű beszélni, ezt bevallom. Szerintem próbálj meg mindig egy kicsit félretenni.
Egyébként rohadtul sokat számít a pénz:
És egyetemre járok, de nekem sincs pénzem. Jó, a csajozásnál nem 100%-ig az számít, de, ha nem egy középszerű lány kell, akkor minőségi ruhákba kell járnod, kell, hogy legyen pár garnitúra ruhád.
Ha elmész egy partyba, az 5-10.000 forintba belekerül, és akkor a lányt még sehova nem hívtad megy.
Egy koncert szintén hasonló összeg, ha egyedül mész (nem hívsz meg senkit)
Most pl szívesen mennék Balaton Soundra, de nincs 15000 forintom a napijegyre.
Elmennék csak nyárra valahová, de arra sincs pénzem
Munkalehetőség nincsen a diákmunka szövetkezeteknél.
Egyéniség legyél ne converse(kommersz)
Tököm televan azokkal az emberekkel akik azért érzik magukat valakinek mert 10rugós zoknit vesznek...
Persze ütős dolog fasza 5csillagos étterembe vinni a csajt kiöltözve illedelmeskedni a snobok közt.
De az izgibb ha rendelsz egyszerre 2házhoz (amik egymással szemben állnak) pizzát az egyikhez 2őt a másikhoz 4et.. és amég a futár felviszi a kettőt addig bugázod a 4et:D xD Röhögtök egy rohadt nagyot nem leszel unalmas hanem bele való és nem Converse Kommersz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!