Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miről lehet megismerni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről lehet megismerni, ha valaki homár?

Figyelt kérdés

Valakiről azt feltételezik, hogy az, és meg akarunk győződni róla, hogy milyen..?

Szóval, miről lehet megismerni?

2010. júl. 7. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ezt mondja: - Én akkor is az SZDSZben látom a jövőt.

Vagy ezt: Én vagyok a 200001ik szavazó.

Vagy nőiesen öltözik, emos. Más nem jut eszembe hirtelen.

2010. júl. 7. 18:15
 12/14 anonim ***** válasza:
pld itt vagy TE kedves kerdezo beloled csak aramlik a homarsag:) h ilyen idiota kerdeseket teszel fel;)
2010. júl. 7. 18:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Vidd el egy sztriptíz bárba azt kiderül hogy reagál:D
2010. júl. 7. 19:19
 14/14 anonim ***** válasza:

először akartam írni, hogy ollói vannak, de aztán látom hogy nem a homárra gondoltál :)

nos akkor válaszolok is: hát a B tipusú UZI-t nem tudom hogy lehetne megkülönböztetni a többitől, gondolom attól, hogy nehezebb, esetleg rosszabb minőségű vagy esetleg kevesebb a tár kapacitás (vagy nem tudom hogy hívják ezt) :)

Remélem kimerítő választ adtam.

Daint

2010. júl. 8. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!