Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fertőzésem van? Kb 2hete lefeküdtem egy fiúval egy buliban (szokásomtól eltérve). Egy autóban történt, ami egy autó higéniai követelményének megfelel. Azt hittem a mérete miatt fáj a hüvelyem.
Ám a napokban felfigyeltem 2 kráter szerű sebre(talán még gennyes is).Elkaptam valamit a fiútól?Vagy az autóban kaptam el valamit?Nehezen tudok eljutni nőgyógyászhoz,kissé macerás...
Segítsetek kérlek!Köszi.
L/18
Elég eldugott kis helyen lakunk.
Családi mizéria miatt macerás...
Csak a 9hónapos szűréseken veszek részt és a gyógyszert sem én íratom magamnak.
Ne haragudjatok,de nem a felvilágosító órákra vagyok kíváncsi mint mondtam,hanem a segítő tippekre!!
Köszönöm!
Oké, szóval nem így néz ki. Ez elég "anatómiás" kép, tehát nem teljeskörű, nem látszik rendesen a környezet, ez egy sima gennymentes kráter egy túl rózsaszín felületen :D Ami így nem nagyon értelmezhető, de több képet nem akarok, tényleg van, aki nem bírja :D
Kérdező, ha szeretnéd helyre közel behatárolni, hogy a két betegség egyike-e. Akkor a szifilisz első szakaszának tüneteiről keress képeket, illetve a herpes genitalisról. Nem biztos, hogy találni fogsz olyat, amit magadon látni vélsz, mert egyénenként eltérhet. Viszont a doki kötelező. Ez elég kemény fertőzés, azért a seb nem mindennapi dolog. Ha gomba lenne is csúnya lenne, de így még csúnyább. Szóval mielőbb orvos, ez nem játék, akár a későbbi gyermekvállalásodat is veszélyezteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!