Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten furán fognak rám nézni a lányok ha melléjük ülök a metrón és elkezdek nekik udvarolni?
Figyelt kérdés
F/282019. máj. 27. 21:51
1/23 anonim válasza:
Ugyan ezt próbáld meg Szegeden, vagy Pécsen.
2/23 anonim válasza:
Nem is ez a baj, hanem hogy a rendőrség fog csúnyán rád nézni meg a cellatársaid.
Meg a csaj barátja - mindnek van - és utána nem nagyon fogsz többet a környékre merészkedni :D
3/23 anonim válasza:
Szerintem mindegyik csak erre vágyik.
4/23 The pale emperor válasza:
Mellém ülnél így le a metrón úgy állon vágnálak könyékkel, hogy pislogni nem lenne időd.
Te amúgy ezt így lejátszottad fejben?
Random csak úgy csajokhoz odaülni.
Vagy te forgatod le a Ted Bundy film remakejét?
5/23 anonim válasza:
Én felállnék és odébbmennék.
Amúgy is olvasni + zenét hallgatni szoktam, szóval esélyes, hogy fel se tűnne.
6/23 anonim válasza:
az ilyenek miért jönnek ki a pincéből
7/23 anonim válasza:
# 5 ezt jó tudni, utálom ha mellettem ülnek :D
8/23 A legrosszindulatúbb válasza:
#4: De gonosz, de gonosz... ;D
9/23 anonim válasza:
Szerintem se nagyon próbáld ezt meg, mert teljesen értelmetlen. Mindenki eltávolodik egymástól Bp., ezzel csak a feszkót növelnéd...
10/23 anonim válasza:
Én kinevetnélek es otthagynálak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!