Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A gazdag férfiak miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gazdag férfiak miért csak a "modellekkel" jàrnak?

Figyelt kérdés

Egy igényes,csinos nőt észre sem vesznek,ha nincs ott a neve mellett,hogy modell,vagy influenszer.

Miért?

2019. máj. 27. 13:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

"Megdöbbentő,hogyha vakakinek van pénze,úgy gondolja,hogy ő egy halhatatlan Isten és mindenkivel úgy beszélhet,mint egy kutyàval!!!"

Mondtál neki valamit? Nem, hanem inkább csak nekünk hápogsz egy névtelen fórumon?

2019. máj. 27. 14:31
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
Hát pedig nekem nem egy olyan barátnőm van, aki nem modell, mégis gazdag csávója van.
2019. máj. 27. 14:34
 13/19 anonim ***** válasza:

"#7 Értetted amit leìrtam? Megdöbbentő,hogyha vakakinek van pénze,úgy gondolja,hogy ő egy halhatatlan Isten és mindenkivel úgy beszélhet,mint egy kutyàval!!!"

Értettem: A kérdésedre válaszoltam. Nem azt kérdezted miért nincs minden gazdag embernek kifinomult jó modora?

"A gazdag férfiak miért csak a "modellekkel" jàrnak?

Egy igényes,csinos nőt észre sem vesznek,ha nincs ott a neve mellett,hogy modell,vagy influenszer.

Miért?"

2019. máj. 27. 15:41
 14/19 A kérdező kommentje:
#11 Neked biztos nem,bàr nagyon magadra vetted. Gondolom Te is a tàborukat erősìted.
2019. máj. 27. 15:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Magyarországon elég vastag a felkapaszkodott réteg, ahol az ilyen műpichák a szépek.

Jobb módúak közt szerintem itt nem sok van, aki ezt tudja normálisan kezelni, lsd mennyi diplomás bunkó van, csak mert ő diplomázott le először a családban. És még ehhez gazdagnak se kell lenni...

2019. máj. 27. 16:17
 16/19 anonim ***** válasza:

Gazdag mert divatosan öltözködik és van nála 5 ezer forint kajázni ?

Akkor te mindenkiről azt hiheted , hogy gazdag akinek van pénze kajára meg ruhára. Bravó !

2019. máj. 27. 16:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Az igényes,csinos nők miért gazdag férfiakkal akarnak járni?
2019. máj. 27. 17:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Mert a modellek jellemzően TÉNYLEG nagyon dekoratívak és mert a gazdag férfiak ezt MEGTEHETIK.

Ugyanúgy ahogy a TÉNYLEG nagyon szép nő sem fogja lejjebb adni az igényét, mert MEGTEHETI.

Egy kisportolt atléta miért nem jön össze duci lánnyal??

Egy magas kézilabdás lány miért nem jön össze alacsony fiúval?

Egy menedzser miért nem jön össze takarítónővel?

Egy ügyvédnő miért nem jön össze kőművesel?

Mert megtehetik. Felszínes dolog? Lényegtelen, hogy felszínes vagy sem.

Mindenkinek a saját kizárólagos magánügye, hogy mit vár el - akkor is felszínes.

Abszolút értelmetlen dolog ezt számonkérni. Olyat kell keresni, akinek ez nem számít.

2019. máj. 27. 18:24
 19/19 anonim ***** válasza:

És mi van azokkal, akik AZUTÁN gazdagodnak meg, hogy feleségül vettek valakit? Dobják, mert nem fér bele az imidzsbe?

:D

2019. máj. 28. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!