Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak? Tennem kellene valamit?
Barátommal fél éve vagyunk együtt. Sok dolog történt ebben az időszakban, viszont egy dolog ugyanúgy maradt.. továbbra is tartja az exével a kapcsolatot, beszélgetnek, találkoznak, amiről van, hogy tudok és van, hogy később tudom meg.. most az utolsó ilyen szituàció az volt, hogy beadta egy baràtjàval fut össze, miközben az exével. Ilyenkor csak arra tudok gondolni: vajon le is feküdtek?? Megcsalt?
Ha elmondom, hogy tudom és ő is tudja, hogy úgymond megérzem, akkor felháborodást színlel és én vagyok a rossz.
Mit csináljak? Ne parázzak, mert csak nem akar e miatt balhét?
Tartsd te is a kapcsolatot az exével és kérdezd meg tőle ezeket!
Akkor több infó birtokában jobb döntést tudsz hozni.
De ha titkolózás / becstelenség jeleit látod rajta, akkor a kapcsolatnak annyi. Csak azért szedj még ki annyi tanulságot a magad számára az esetből, amennyit csak bírsz! Ezért kéne beszélj az exszel is.
"felháborodást színlel "
És a kérdésedre mit felel?
A barátai, szülei mit tudnak?
szakítanék a helyedben, ha van egy barátnőm akkor nem találkozgatok az exemmel... mondani meg ugye bármit lehet, főleg hogy volt olyan, hogy utólag tudtad meg.. ez már eleve elég gyanús, exemmel most én is úgy vagyok, hogy szoktunk találkozgatni és olyankor általában sex a vége, ezért is nincs most bnőm mert ez így elég kényelmes nekem.. szóval jól gondold meg, hogy folytatni akarod-e így vele
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!