Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ciki ha egy férfi mosogató munkát végez 28 évesen? Összejönnétek vele?
Ja értem, tehát akkor aki segédmunkás annak nincs ambíciója.
Nekem is van, pl. szeretnék családot, gyerekeket.
Nem jönnék.
Anyagilag valóban nem jó, de nekem fontos az ambíció. Hogy az ember tegyen mindig a jobbért.
Az ambíció pont nem a magánéletedről szól (család, szerelem), hanem valami munkáról.
Keress egy szakmát, munkát, amit szívesen csinálsz. Képzeld olyan is létezik, hogy az emberek nem utálják a munkájukat, hanem szeretik csinálni. Keress egy ilyet.
Ja és ha most szoktál le a piáról, akkor nem gondolod, hogy lassabban kellene haladni? Már egyből barátnőt akarsz? Még ezer + egy dolgot kellene gondolom rendbe tenni az életedben.
Arról nem hallottál az elvonón vagy valahol, hogy miután lejöttél a szerről, 2-3 évig nem igazán érdemes romantikus kapcsolatot sem keresni, mert könnyen az válhat a szerpótlékoddá?
"Ja és ha most szoktál le a piáról, akkor nem gondolod, hogy lassabban kellene haladni? Már egyből barátnőt akarsz? "
Sose volt még barátnőm. Miért is kéne lassabban haladni?
Sok nincstelen nőnek is van pasija.
Tehát nekem nem lehet mert mosogatok?
Természetesen lehet barátnőd, csak kisebb eséllyel, mint azoknak, akik minden nap fejlődnek tanulásban vagy munkában.
A család pedig nem ambíció, legalábbis szerintem. Egy vágy vagy álom, de ambíciónak nem mondanám.
Igen, sokat ittam, csakhogy megváltoztam.
Fiatalabb koromban vedeltem és akkor elvágtam az életemet?
Sok nőt az utcáról is felemelnek a férfiak.
"Természetesen lehet barátnőd, csak kisebb eséllyel, mint azoknak, akik minden nap fejlődnek tanulásban vagy munkában."
Mi köze ennek a párkapcsolathoz? Hogy kinek milyen karrierje van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!