Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előny-van valaki akivel megoszthatod a gondjaidat
Hátrány-az állandó alkalmazkodás
Egyszerűen kíváncsi vagyok az érem két oldalára... Bár tudom h nekem alkalmazkodás nagyon nehéz még család taghoz se szívesen alkalmazkodom introvertált vagyok .. De egy kislányos nővel aki cuki és van benne még ártatlanság meg báj azzal eltudnák képzelni valamit de a nők többsége nem vonz egyszerűen de ettől
független a párkapcsolat egyfajta érdek szövetség is lehet ...

Elsonek igaza van de le írom az előnyeit hátrányait
Előnyök:
-Nem leszel egyedül vagy magányos
-Meg oszthatod valakivel az idődet, gondolataidat, erzeseidet
-Közös programokat csinalhattok; mozi, séta, kirándulás, gameplay, főzés, nyaralás, koncert, party, buli, és minden olyan dolog ami érdekel titeket!
-társadalmi státusz betöltése; van neked párod!
-na az ünnepek! Nagyon fontosak! Meg oszthatod valakivel a legjobb pillanatokat!
-érzelmi testi törődés; szex, osszebujas, a tudat hogy szeretnek
-érzelmi anyagi támogatás!
-kapsz ajándékokat a másiktól!
-egy párkapcsolat ha jo akkor felemel jobb emberek lesztek mindketten
-új ismereteket szerzel, hogyan kell bánni a masik nemmel (vagy emberrel aki meleg) jobb beszélgető partner leszel, tapasztalatot szerzel, meg ismered a legjobb baratodat!
-számíthatsz rá a nehéz időkben
-érzelmileg, hormonálisan kiegyensúlyozott leszel, na meg boldogabb is sokkal! Akárhogy nézed csak ekkor tudnak azok a hormonok aktivalodni amikor együtt vagy valakivel és szexeltek, osszebujtok! Ezt semmivel sem tudod pótolni!
Hátrányai: (nem sok van)
-Erőt energiát időt kell szánnod a parodat és ő is neked
-anyagi erőforrásokat kell belefektetni (randi, ajándék)
-van egy fajta megkötés, nem mindig csinálhatod azt amit akarsz (pl most hogy ha meg beszéltetek egy randit de nincs kedved inkabb a haverokkal mennél...)
-áldozatott kell hoznod a kapcsolatért ez igaz fordítva is!
Több hátrányt nem tudok mint látod kevesebb a hátránya!
Mert ez egy olyan dolog ami csak jó! Nem közömbös hogy most vagy vagy...

Előny: fix szexpartner, érzelmi/anyagi biztonság, közös programok. Bár ezeket nagyrészt a barátok is meg tudják adni.
Hátrány: alkalmazkodás, időrabló kapcsolatok, többnyire nem fekhetsz le mással (kivéve nyitottabb kapcsolatok), sok a ragacs ember, aki azt hiszi, hogy attól még, mert kapcsolatban vagytok, hirtelen egy emberként egyesültök, féltékenység

Az előnye az, hogy szó szerint minden gondodat megoldja egy jó párkapcsolat egy megfelelő emberrel. Ebben az esetben hátrányt nem tudok mondani.
Ha meg valakinek nem ilyen a párkapcsolata azt én nem is nevezném annak, csak összejárogatásnak vagy lakótársi közösségnek. A kapcsolatok 80%-a nem is fér bele a párkapcsolat fogalmába.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!