Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el manapság annyian a homoszexuális embereket?
Egyáltalán nem értek egyet azzokkal akik azt hiszik, hogy ezek az emberek rosszat tesznek. Hiszen senkinek sem ártanak azzal, hogy a saját nemükhöz vonzódnak...
Te hogy vélekedsz erről?
Most akkor én is nyíltan vállalhatom a kapcsolatomat a kis ovis Petikével? :)
42/F
---
ha ovis petike is tudatában lenne mi is ez..csakhogy nincs anyi élettapasztalata, hogy tudatában legyen(ált)
A Bodri múltkor megcsinált engem. Ez már szerelem?
19/L
---
lehet az csak a) ne kiabáld szét b) törvényileg nem ismerik el...de miért ne ha bodri élvezi hogy egy embert dughat -.-"
Magamra kentem a kakimat, és élveztem.
26/F
naés? hajrá hozzá
ezek is olyan dolgok hogy ha kölcsönös, és nem híreszteli az ember, miért ne
a melegekkel semmi baj, csak ne volnuljanak, mert az provokáció. nem azért mert gusztustalan, koránt sem. azért mert a csoport/falka/nagytöbbség nem ilyen és csak őket akarják provokálni/ felkelteni a figyelmüket, ha ez csak a szerelemről szólna a melegek részéről akkor nem vonulnának...az persze ok hogy egy meleg pár pl miért ne házasodhatna, és részesülhetne családi kedvzményekben, ok ezért ok a vonulás, de másért nem.
szabadakarat..ez a lényeg, és mindenkinek joga van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!