Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyenek azok a "nyomi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek azok a "nyomi, szürke egér" lányok?

Figyelt kérdés

Sokszor írják ezt itt, és kicsit érthetetlen, mire gondolnak.

Mindenki, aki nem bulizós instalány?

Mindenki, aki nem sminkel és öltözik kihívóan?

Mindenki, aki introvertált, mindegy a külseje?

Mindenki, aki "csak" átlagos? (tehát szép arc, nem rossz alak, de nem magamutogató)

Férfiaktól és nőktől is olvastam már ezt a kategorizálást itt, de nem értem, ki mire gondol.

Egyszer fejtette ki valaki, hogy "a nyomi lány lényegében az a lány, aki nem néz ki qrvának, kicsit zárkózottabb és nem partizós, és sokat olvas"

Na már most:

25-30 környékén a többség már megkomolyodik (főleg, ha közben anya is lesz), a munkahely sokaknak nem engedi a "most jöttem az út széléről" viseletet, lassan el is szoknak tőle. Ill a környezetemben (egyetem) korosztályfüggetlenül szinte mindenki szívesen olvas.

Akkor a "nyomi lány" valami ilyen lány lenne?

[link]

2019. máj. 22. 08:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%
Amúgy érdekes, hogy más is a "bölcsész" szót használta előttem, pont ma gondolkodtam azon, hogy vajon miért van az, hogy a bölcsészlányok között olyan kevés van, aki nőies és vonzó lenne.
2019. máj. 22. 15:40
 12/13 anonim ***** válasza:
nem a ruha teszi a nyomiságot szerintem igazán. én mindig fogyinak számítottam, de a cuccaimat mindenki dicsérte és sokan irigyelték is. :D szóval lehet valaki szimplán elcseszett külsejű (testileg és arcilag is) és ez nem jelenti azt, hogy rossz ruhákat viselne.
2019. máj. 27. 16:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Szeintem nagyon sok nőies bölcsészlány van.
2023. márc. 22. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!