Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok férfi azon a véleményen, hogy nem kell neki olyan nő, akinek volt fekete párja?
Semmit nem tudnak róla, csak azt, hogy fekete, és már jön, hogy onnantól bottal sem nyúlna hozzá.
Nekem volt egy félig fekete párom, és egyáltalán nem volt aljasabb, butább, kulturálatlanabb, mint egy átlag magyar srác, sőt. Normális, iskolázott ember, és félig magyar.
De ez nem érdekli az ítélkezőket, csak az, hogy néger. Mégis miért? Miért lennék alkalmatlan ettől komoly kapcsolatra?
Már odáig fajult a dolog, hogy inkább eltitkolom.
Ki tudja mit tett beléd.
Az én hibátlan magyar vérem nem szeretném ketesztezni semmivel.
Semmilyen más etnikummal.
Kisebbségi komplexus... de hozza teszem alapból nem szivleltem volna a páromat ha rajtam kivul mas is lett volna benne (mindegy hogy az most fekete fehér vagy sárga) szerencsére nem is volt :D
Nem ez nem kisebbségi komplexus inkabb 100% kisajátittás hozza teszem nekem sem volt előtte senki szoval... mondhatni jogos!
Pár napja allandoan jonnek ezek a fekete exes kerdesek.
Azert zavarja az embereket mert rasszistak es eloiteletesek.
De persze nem mindenki..
Van akinek baj,van akinek nem.meg kell talalnod azt akinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!