Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gondot okozhat egy nőnek ha úgymond túl egyszerű az életem és úgymond egyedül vagyok?
Figyelt kérdés
Van/volt 4 barátom, nagyon sok közös programunk volt szórakozás miegymás, de kettőnek gyereke lett már nincsenek közös összejövetelek, 2 pedig kiköltözött külföldre idén januárban.
Szóval mondhatni barátok már nincsenek.
Egy családtagom van, anyám. Rokonok úgy vannak, hogy nincsenek.
Január óta úgymond teljesen egyedül vagyok, és egyedül nagyon kevés helyre megyek el. A munkámon és a sporton kívül más különösebben nincs az életemben.
Előtte izgalmasabb volt minden. Tavaly még volt barátnőm/társam de vele véget ért.
2019. máj. 20. 18:54
1/4 anonim válasza:
Jó neked így? Akkor hajrá, ha nem változtass.
Engem nem igazán zavarna ha jól kijövünk és lenne miről beszélni.
3/4 anonim válasza:
Hétvégén legalább nem a haverokkal innál habem a páriddal foglalkoznál és vele lennél.
4/4 anonim válasza:
Úgymond járj el egyedül szórakozni. Úgymond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!