Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan férfi (szintén van gyereke) aki elfogadna egy várandós kismamát már meglévő gyerkőccel párjának?
Vagy ez taszító inkább? Nem keresek párt csak érdekel ki hogy látja! Vélemények?
30+N
Szóval... aki a nyakába vesz tehesen, annak minden nyűgjével, plusz egy gyerekkel ... kvázi két idegen gyereket neveljen és tartson el, plusz téged pár évig?
Lehet hogy lesz ilyen balfax.
De a normálisabbja nagy ívben elkerül.
Tudom tudom... egy bunkó paraszt vagyok. És a nagynénéd unokahugának a barátnője pont így volt és lett még 3 gyerek és 8 éve együtt vannak. ....
De a rideg valóság az, hogy senki normális NEM fog bevállalni terhesen plusz egy gyerekkel.
Szerintem van. De nagyon sokmindentől függ. Kicsit macerásabb mint a "szingli" lányok.
Van egy másik férfi,akinek gyermekét a párom a szive alatt hordja.Ezt a férfinek el kell fogadni.
Még lehet,hogy jó próba lenne. Ha ezt a helyzetet tudja kezelni a férfi,akkor tuti neked való. Az érzelmek,a harmónia,az összhang,a ragadzkodás felülirja a terhességed. Ilyenkor derülne ki,hogy igazán szeret e,igazán megért e.
Minden férfi úgy van vele, hogy tudja, hogy balfék aki, mások gyerekét neveli. Egy nagyon csinos koraharmincas kétgyerekes anyuka még jó kompromisszum lehet 40-es mindenben normális (de nem kiemelkedően sikeres) elvált férfinak, vagy olyan gyerektelennek is aki normális, de nőknek nem sármos. De még az ilyenek is inkább csak könnyedebb kapcsolatot akarnak vele, még ha ebben bent van az is hogy hetente egyszer a gyerekkel közösen el is mennek valahova, meg évente egyszer egy hétre.
Sikeresebb férfinak egyértelműen nem pálya még könnyedebb kapcsolatra sem egy ilyen nő, akármilyen normális és csinos.
Nem hiszem.
Mi előnye lenne belőle? Kaphat független nőt is, akivel lehet közös gyerekük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!