Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ducikedvelő" férfiak! Ti is ezt választanátok?
Ha mondjuk nem számítjuk a belsőt, csak a külsőt, akkor egy molett/kövér/duci nő és egy vékony, de nagymellű, nagyfenekű nő közül ti is az utóbbit választanátok? Illetve ti is ugyanúgy álmodoztok az instamodellekről (mármint a rendes instalányokról, nem a plus size megfelelőjükről)?
(A ducikedvelő egyréezt azért van idézőjelben,mert a duci szerintem bugyuta jelző, másrészt pedig azért, mert ilyen kategória szerintem nem létezik: akik ducikedvelőek, azok egyszerűen izgatónak találják ezt az alakot IS. De nem olyan kizárólagos, mintha valaki a vékony nőket szereti, ami ugye az egészséges ízlés.)
Csak kíváncsiságból kérdezem, nem provokáció.
Az a helyzet, hogy nagyon szeretnék hinni nektek.
Mereven ragaszkodom nagyon sok elképzeléshez, igeny az önbizalomhiányom miatt. Meglehetősen korlátoltnak tűnök ennél a kérdésnél - és bevallom, az is vagyok ezzel kapcsolatban!
A saját tapasztalataimat rátok vetítettem ki - feleslegesen, hiszen azonkívül, hogy felbsztam az agyatokat, nem értem el semmit. A ti valóságotok nem változott az én (vélekedésem?) valóságom sulykolásától.
Szégyellem a viselkedésem, a hisztit, amit itt csaptam.
Köszönöm a válaszaitokat, az őszinteségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!