Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha kiderülne a lányról hogy egy ideig szerzett pénzt a testével, viszont szűz 23 évesen?

Figyelt kérdés
Webkamerás dolgokat csinált (arc nélkül), illetve használt bugyikat, harisnyákat, képeket árult férfiaknak? Sok férfival megtehette volna már, de nem feküdt le senkivel, képtelen volt az aktusra.
2019. máj. 15. 22:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Ez mekkora kamu!

Ilyen nincs, nem létezik.

A szűz nem azért szűz mert képtelen az aktusra, hanem van bennük egy gát, szemérmesség, szégyenlőség.

Szerinted aki kamerába mutogatja még ha arc nélkül is, mennyire vannak benne ezek a gátak?

Téged nagyon megetettek!

Én ott hagynám a fenébe, persze nem emiatt, hanem azért mert becsapott.

2019. máj. 16. 08:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát a szűz téma kissé gyanús, de ez a rész irreleváns amúgy is számomra, szóval szűz nem szűz lényegtelen. A fő kérdés, hogy ex webcamos csajjal aki eladott ezt-azt kezdenék-e. A válaszom igen. Azért nem ítélek el senkit mert tisztában van az adottságaival és ezt ki is használja, pláne olyan módon amiből kára igazából nincs. 29/F
2019. máj. 16. 08:31
 13/13 anonim ***** válasza:
33%

Ez rendkívül valószerűtlen.

Egyébként azt se bánnám, ha rendes prosti volt a csaj, ha már túllépett rajta. Kvából lesz a legjobb feleség. Különben is, ki vagyok én 30 éves szűzként, hogy másokat kritizáljak és ilyen alapján válogassak. Az én bűnöm is van akkora, mint egy ex-prostié.

2019. máj. 16. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!