Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Elvárjátok a huszonéves pasiktól hogy legyen lakásuk?
Mi az, hogy egy huszonévesnek nincs lakása?
Miközben itt minden 2. válaszoló azt írja, hogy ő vállalkozó-mérnök-informatikás, külföldi cégnél, távmunkában 1M+ -ért?
Főleg, hogy vidéken 5M-ért korrekt kertes házak vannak?
Párom 30 éves volt mikor megismerkedtünk, a szüleivel élt. Kicsit se érdekelt, nekem sem volt lakásom (bár akkor diplomáztam).
Semmivel nem értékelem jobban azt, akinek anyuci apuci berakta a segge alá a lakást. Szerintem ez a legrosszabb amit a gyerekeddel tehetsz szülőként. Szerezze meg magának, dolgozzon érte, meg fogja köszönni.
Amúgy sem élnék olyan lakásban amihez semmi közöm és semmit nem tettem bele. Legyen inkább egy közös albink aztán majd ha gyereket szeretnénk vállalni akkor veszünk házat. Ugyan ott van mint egy lakás csak legalább kertje is van. Tök jól elvoltunk albiban eddig, gyűjtögettünk aztán most ahogy indul a baba projekt meglett a ház is. (11-es hozzászólásra reflektálva 4,5 millióért, minimális felújításra szorul.)
Semmi értelmét nem láttam volna beleülni a készbe. Így együtt teremtettünk meg mindent, benne vagyunk mind a ketten. Sokkal jobban értékelem így a közös otthont is mert sok munka van mögötte. Ezerszer több értelmét látom ennek így, mint huszonévesen berakni a kis pcsád az aktuális palid lakásába. Aztán ha nem működik a kapcsolat mehetsz a híd alá.
Mivel nem tündérmesében élek, nem.
Örülök, ha 30 éves korunkra együttes erővel tudunk közösen venni.
15 vagyok
Ja, de terve és szándéka legyen a saját házra, szóval pl tegyen félre pénzt, egyáltalán tervezze, hogy majd lesz, stb. És persze legyen életképes, önálló.
Cserébe én ugyanezeket tudom nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!