Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet valahogy eltolni vagy elore hozni par nappal a menzit?
par het mulva taborba keszulok es epp aznap lesz esedekes...nem szeretnem ha epp akkor kellene vele kuszkodnom...van par tippetek csajok hogy lehetne eltolni vagy epp elobre hozni??ugy kb 5naprol lenne szo...
hallottam mar a vorosborrol meg a citromrol de nem a leghatasosabb modszerek...van par tippetek??
koszi a valaszokat.
majd megprobalok idegeskedni rajta :))
es mennyi ideig uljek a forro vizben ?? :D
Ami nekem bejött:Maszti, szerelmeskedés.
Amikor felizgulok, még mielött meg kellene jönnie, megujjazom magam, masztizok, vagy a páromat támadom le, akkor előbb is jön meg.Anyum annak idején az ülőfürdőt is javasolta, meg a céklát is.
koszonom :)
a furdot fogom szerintem alkalmazni tobbek kozt mert azt mondtatok legtobben. de mennyi ideig uljek a kadban?es ha pl 5nappal elotte szeretnem hogy megjojjon,hogy akkor mar ne legyen gond,az masnapra hat? vagy hogy van ez?
nagyon koszi :)
remelem bejonnek a tippek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!