Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tetszene az, ha a barátotok meglepne egy "amatőr" masszázzsal?
Figyelt kérdés
Még soha nem próbáltam, de li szeretném tesztelni magam, hogy "mit tudok" ilyen térenXD:D...Bár nem tudom hogy jól tudok-e masszírozni, de nem is iylen kis 2 perces sz@rra gondoljatok, hanem azért megadnám a módját... Kissé elsötétített szoba, valami "könnyű" zene, bnőmnek be kéne csuknia aszemét, ellazulni, persze megmondanám neki hogy még soha nem csináltam ilyesmit, és ha kellemetlen akkor szóljonXD
Mit gondoltok erről?
Kort is, légyszi!
Esetleg fiúk is írhatnak tapasztalatokat/stb...
2010. júl. 6. 21:48
1/5 anonim válasza:
engem megszokott masszírozni a barátom és tetszik:)csináld a barátnődnek biztos neki is fog nagyon:)17/L
2/5 Timi: ) válasza:
Jó ötletnek tartom!
Óh én simán benne lennék,nagyon tetszene,még ha amatőr,akkor is:)
nah és utána meghálálnám neki!! ;)
23/L
3/5 anonim válasza:
Biztos hogy tetszene neki, úgyhogy szerintem csináld! :) Én is fogom, amint lesz barátnő.
4/5 anonim válasza:
imádnám akár jó akár rossz :D (L)
16L
5/5 steam77 válasza:
Én barátnőmnek tetszeni szokott meg nekem is amikor ő maszíroz engem,pedig egyikünk sem valami profi,szóval imádjuk mind a ketten,aztán általában szeretkezésbe torkollik a dolog... 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!