Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek az ilyen pasiról, miért szexel idös növel?
34 eves pasi , aki elmondta ( munkahelyröl ismerem ) , hogy idönkent összejar egy 58 eves növel szexelni , es hogy olyan hevesen szexelt vele , hogy eltört az ágy alattuk . A nö házas , de áldozatnak állitja magat , hogy a ferje megcsalja es ö ezert csinalja amit csinal
Folyton könnyfakasztó dolgokat mond , hogy ö milyen szomorú , hogy öngyilkos akart lenni , stb
Lehet igaz de tudom hogy a hutlen pasasok is áldozatoknak mutatják magukat stb
A srac azt mondja hogy nem akad neki mas , hozzavaló nö , es arra gondolok hogy vajon szereti az idöseket , vagy tenyleg , ha egy ferfinek nincs alternativaja , akkor barki jó?
Azt mondja hogy a nagy szerelme óta nem tud szeretni érzésekkel senkit , akivel szakitott evek óta .
Az idös nö azt mondta neki hogy imadja hogy óriási a farka a pasasnak
A pasi azt meselte , hogy most mar nem tudta kielegiteni csak kezzel a nöt az utóbbi alkalommal mert kezdi unni es nem all mar ra csak rövid ideig
Nekem mindezt elmondta mint kolleganak , egy ital közben
En kilenc evvel vagyok nala idösebb .
Mondta hogy szivesen lefekudne velem, kb nyolc hónapja ismerem
En csak kivancsi vagyok ti ezt hogyan latjatok az idös nö es az ö kapcsolatat . En nem akarok vele meg lefekudni sem csak kivancsi vagyok
Azt mondta hogy ragaszkodik hozzá a nö , igyis hivogatja naponta
Nem hinnék a pasinak. Ha annyira nem kívánja a nőt, nem kötődik Hozzá, vajon miért is van Vele?Nem hinném,hogy sajnálatból, vagy csak azért mert nincs Neki más.
Gondolja,hogy feldobja Neked a labdát, amit elmondott abban m,inden verzió benne van:van valakije, de még sincs..ha Neked kellene máris dobja a másikat.
Érdekes,hogy Te sem vagy már annyira fiatal (bocs') a másik nőhöz képest, mégis azt annyira öregnek látod? Te 43 éves vagy, Ő 58. Persze, így soknak tűnik, de Te még fiatalnak gondolod magad hogy Őt annyira öregnek nevezed? A pasinak kb mindegy a korkülönbség.
Adom az előzőt.
Zanzásítva elmondja a lényeget, hogy az idős nőkre bukik, érzelmekre, kapcsolatra ne számíts viszont nagy farka van. Ha akarod, akkor viheted.
És nem tudom én sem kihagyni, de ha neked a 15 évvel idősebb nő idős, akkor te még inkább az vagy nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!