Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, összejönnétek egy ilyen sráccal? (F/23)
Sziasztok!
Csak érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek mennyire felelne meg számotokra, ha egy adott srác/férfi ilyen lenne? Igyekszem minden negatív és pozitív tulajdonságot felsorolni.
Sokan mondják, hogy a külső nem fontos, ennek ellenére még is ezzel kezdeném.
188 cm magas és 83 kg, átlagos/ kicsit izmosabb testalkat, barna haj, nagyrészt borotvált arcszőrzet.
Arcra teljesen átlagos, azonban szép zöld, napfény hatására kék szemei vannak.
Öltözködésében mind a laz, sportos és elegáns stílus megjelenik.
Belső pozitív tulajdonságok:
Segítőkész, empatikus személyiség, érzékeny, mindenre nyitott, odaadó, barátságos, vicces, kitartó.
Negatív belső tulajdonságok:
Ugyan a külvilág felé teljes határozottságot mutat, azonban belül kissé önbizalomhiányos.
Túlságosan tud szeretni, teljes mértékben társasági, ezért nem bírja a magányt elviselni.
Túlságosan önkritikus magával szemben, kissé maximalista.
Több hangszeren játszik, szereti az új és extrém dolgokat kipróbálni, világutazó (tehát imád utazni és más országok kultúráját megismerni). Emellett tud főzni, házimunkát is elvégzi legyen szó bármiről. Jelenleg egyetemista és hamarosan végzős egy eléggé nehéz szakon.
Az anyagiakkal is minden rendben van, de azt nem szeretném részletezni.
Összességében milyen képet ad ez nektek? Zavarnának a negatív tulajdonságok?
Szerintem teljesen rendben vagy.
Valószinűleg környezetedben nincs olyan, akivel megtalálnátok a közös hangot.
Legalábbis saját tapasztalataim ezek, én társaságot is nagyon nehezen találok. Az szakon ahova járok, nem kifejezetten nyitott, mindenre érdeklődő emberek vannak. És külön épület más karoktól, így nem is futok össze új emberekkel. :/
Ha pedig random helyszínen, kultúrális programokon elbeszélgetek valakivel, többet úgy sem látom. Legutóbb is könyvtárból kisétálva egy lánnyal egész jól elbeszélgettünk adott témáinkról. De azóta nem jártam arra így nem is találkoztunk. :/
( Én is lány vagyok, szóval nem randira akartam hívni, csak engem is érdekel a téma, amit tanul :) )
Egyébként megkérdezhetem te mit tanulsz? Lehet az is ilyen elszeparáltabb helyen van.
Kifelejtettem, hogy a Hölgyek megszólításért plusz pont jár.
Bár tudom, hogy A többség nem értékeli,de kérlek tartsd meg ezt a jó szokásod. :)
#12 ja, meg hívhatná a Hölgyeket Miladynek is, igazi niceguy módra :D
Amúgy ez tipikusan az az önfényező leírás, amit társkeresőre szoktak feltölteni. "Túlságosan tud szeretni" ja, ez szebben hangzik annál, hogy "pióca, egyre a csajon lógna".
5 hosszabb kapcsolatom volt, ami legalább 1 éves.
Szaxofon, klarinét, gitár és most kezdtem zongorán tanulni.
Szerintem semmi probléma Veled!
Ha tényleg ilyen tulajdonságaid vannak nem hiszem hogy problémád lesz a pár találásban, csak lehet eddig rossz helyen kerested.
Sok sikert!
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!