Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyukák! Létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyukák! Létezik ilyen pasi vagy csak mese?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy 2 éves lányom.

Elkezdtem beszélgetni egy régi barátommal, akivel 5 éve ismerjük egymást, akkor is össze akartunk már jönni, mert oda volt értem, ha fogalmazhatok így, de én sajnos vagy sem kibékültem az exemmel, akitől született a lányom, de ugye végetért.

Na már most, ismét beszélünk és sokszor elmondja hogy ő elfogad gyerekkel, nem zavarja hogy létezik a lányom, ugyanúgy tudná szeretni mintha a sajátja lenne, és abszolút nem akadály neki a kicsi.

Nem tudom én vagyok e pesszimista vagy sem, de nekem ez fura.

Független, velem egy idős férfi.

Simán találhatna olyan nőt akinek szint úgy senkije.

Na szóval ezzel kapcsolatban érdekelne a véleményetek.

2019. máj. 8. 22:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! 27 évesek vagyunk mindketten!
2019. máj. 9. 08:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Korotok alapján egy próbát megér. Legyen vele szerencséd!
2019. máj. 9. 09:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem már 2 kiskamasz volt, mégis elfogadott egy nemgyerekes korombeli ffi aki szeret minket :-) Van ilyen!
2019. máj. 9. 09:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Jól nyomja a gyerek. énis így csinálnám. Játszanám a balekot de csak egy pár dugásig, utána meg nevelje aki telefröcskölte. Nem kell az utánfutós nő állandóra.
2019. máj. 9. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!