Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt megvalósítani? (tovább lent)
"Különleges ajándéknak számít, ha elnevezel egy csillagot a partneredrl. Számos asztronómiai
ügynökség engedi meg, hogy egy eddig névtelen csillagnak nevet adjál, majd megadják a szükséges
adatokat ráismerve, hogy az a te csillagod."
Neten ezt olvastam. Valaki tudna benne segíteni, hogy lehet kapcsolatot teremteni egy ilyen ügynökséggel? és hogy zajlik le ez az egész dolog? előre is köszönöm (:
hat az en csajom mellett minden csillag fenye elhalvanyul:P
kulonben meg olyan tavoli csillagrol van szo ilyen esetekben, amit nemhogy szabad szemmel, de jo tavcsovel se egyszeru megtalalni (ha szamit ez vmit). kulonben sztem kihasznalja a szerelmeseket ez a biznisz. ha kell vmi, ami viseli a neved/nevetek, az legyen vmi gyuru, medal...lehet h kozhely vagy snassz, de minek giccseskedni?
nem tudom,de talán hívd fel a tudakozót,talán tudják!
biztos drága!!
szerintem is nagyonszép. épp ezért szeretném. ^^
mmmmm :/ nemtudtam, hoyg szabad szemmel nem láthatók. de akkor lényegtelen az egész, ha tényleg ígyvan.
mindenesetre köszi a válaszokat, várom a továbbiakat is. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!