Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vörös hajú pasiknak mekkora a farka?
Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 13:28
2/21 A kérdező kommentje:
#1 szupi, attól féltem, hogy nekik kicsi :D
2019. máj. 5. 13:29
3/21 anonim válasza:
Mint mindenki másnak, valahol 12-23cm között, eu átlagot nézve valszeg 14-15cm. Semmi összefüggés nincs a péniszméret és a test bármilyen más tulajdonsága között.
4/21 A kérdező kommentje:
#3 azért szerintem van..négereknek, perzsáknak elég nagy farka van. Mondjuk az európaiaknál tényleg nincs összefüggés, mert fekete hajjal is lehet kis farkad, és szőkén is lehet nagy.
2019. máj. 5. 13:35
6/21 anonim válasza:
Micsoda intellektuális magasságokban jár a hölgy, álombarátnő sokaknak
7/21 anonim válasza:
A vörös hullámhosszát nanométerből centibe átváltod és annyi.
32/f
8/21 A kérdező kommentje:
#7 🤣
2019. máj. 5. 13:49
9/21 anonim válasza:
Megnyugodhatsz, neked hosszabb, mint a sárga, zöld vagy lila hajú férfiaké. :)
32/f
10/21 anonim válasza:
Nekem 6cm széles de szőke vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!